Title of a News Article

Akşener ünlü sanatçıyı istiyor...

Akşener ünlü sanatçıyı istiyor...
banner206

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir canlı yayın programında siyaset gündemine dair açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz bir süre önce ünlü pop sanatçısı Mustafa Sandal ile görüştüğünü söyleyen Akşener, onu da aday göstermek istediğini vurguladı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi hazırlıklarını sürdüren Meral Akşener, her ilde partisi adına tek başına girme kararı aldığını açıklamıştı. Geçtiğimiz seçimlerde aday çıkarmadığı Ankara ve İstanbul için bu dönem aday çıkaracaklarını söyleyen Akşener çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Öte yandan geçtiğimiz bir süre önce parti genel merkezinde ünlü sanatçı Mustafa Sandal ile bir araya geldiğini de dile getiren Akşener, 'daha üzerine çökmedik. Keşke adım atsa. Ben çok isterim.' ifadeleriyle resmen sanatçı Mustafa Sandal'a kapılarını sonuna kadar açık bıraktı.

Canlı yayında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Meral Akşener'in adaylarla ilgili başlıca açıklamaları şöyle;

"Ankara ve İstanbul adaylarımızla ilgili çalışma başlattık. En sona bırakmayacağız. Düzce ve Eskişehir adaylarımız belli. Aydın'da, Balıkesir'de bir noktaya geldik. Mustafa Sandal bey ile dostluğumuz oluştu zaman içinde, zaman zaman görüşüyoruz. Doğrusu ben kendisini istedim. Ama henüz bir anlaşma veya resmi bir konuşma yapmadık. Partiyi ziyaret ettiğinde bu şekilde konuşmadık. Konserlere yönelik başka bir konu için gelmişti. Ama bir telefon konuşmasında nabız yoklamak amaçlı bir şekilde söyledim. Çok nazik, zarif bir arkadaşımız. Daha üzerine çökmedik. Keşke adım atsa. Ben çok isterim. Ama resmi bir teklif henüz götüremedik. İstanbul'da Buğra Kavuncu aday olabilir de olmayabilir de. Özellikle bir arkadaşımıza çok şaşıracaksınız. Ankara adayımız Adnan Beker değil."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195