Title of a News Article

Aydemir Akbaş'ın Cumhurbaşkanı adayı kim?

Aydemir Akbaş'ın Cumhurbaşkanı adayı kim?
banner206

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Aydemir Akbaş, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını istediğini dile getirdi. Akbaş, destekleyeceği adayın "kucaklayıcı" olması gerektiği için böyle bir tercih yaptığını belirtti.

2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte siyaset ve sanat dünyasından Cumhurbaşkanı adaylarına ilişkin değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Muhalefetin kimi aday olarak göstereceği henüz netlik kazanmazken, Yeşilçam'ın ünlü ismi Aydemir Akbaş'tan Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda dikkat çeken açıklamalar geldi.

ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU

Aydemir Akbaş, çok önceden Demokrat Partili olduğunu anlattı. Bu seçimlerde kucaklayıcı adaleti savunan bir aday olması gerektiğini ifade eden Akbaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı görmek istediğini söyledi.

AKŞENER'İ BAŞBAKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYOR

Akbaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında da açıklamalarda bulundu. Akşener'in "Ben başbakan olacağım" sözlerine göndermede bulunan Akbaş, Akşener'i de başbakan olarak görmek istediğini ifade etti. Haberler.com 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195