Title of a News Article

Bahçeli seçim anketlerine ateş püskürdü!

Bahçeli seçim anketlerine ateş püskürdü!
banner206

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında anket şirketlerine sert tepki gösterdi: Amasya'ya baktınız mı? Henüz yeni başlıyoruz, alayınızı çılgına döndüreceğiz.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle; 54 yıllık maziye dayanan siyaset ve dava mücadelemizin hiç kimseye diyet borcu yoktur, açığımız da yoktur. Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi bilir. Saklayacak, gizleyecek, üzerini örtecek bir açığımız da yoktur. Neysek oyuz, nasılsak öyle görünürüz. Biz bu vatan, bayrak uğruna 3 bin şehit verdik. Gözlerimizi kaçıracak bir yanlışımız, mahkumiyetimiz, verilemeyecek bir hesabımız da olmamıştır. Bazıları bizi hazmedemez, bizi tanıyamaz. Tutamayacak sözü dilimize koymadık. Kaldı ki görmek istemeyen bir göze aydınlığın yararı dokunamayacaktır. Bizim işimiz kin değil, muhabbettir. 

Tıpki bir Akıncı ruhuyla ilerledik. Çelme taktılar tökezledik ama düşmedik, kuyuya attılar vakti geldiğinde çıktık. Mahkum ettiler 'Vatan sağolsun' dedik. Bulanık akan suların durulacağına inandık. Milli haysiyetimizi ve dava onurumuzu çiğnetmeyeceğiz.

"GÖK GİRSİN, KIZIL ÇIKSIN"

MHP'ye zincir vurmak, kelepçe takmak hiçbir alçağın, hiçbir ahlaksızın harcı ve haddi değildir. Karalama kampanyalarının, karanlık senaryoların müellif ve müteahhitlerinin burunlarından fitil fitil getireceğimizi herkes bilmeli. Millet kendi eserine, MHP'ye duasıyla, desteğiyle sahip çıkacaktır. Hiç kimse boşuna hayal kurmasın. MHP, içinde milletin olmadığı, milli ve manevi değerlerin yer almadığı hiçbir hedefi kabul etmeyecektir. Bizi meşgul edip Türkiye üzerinde oyun kuracağını zanneden, davamıza çamur atmaya çalışan ahmaklara, asalaklara en küçük geri adımımız söz konusu olursa gök girsin, kızıl çıksın.

Etrafımızda dolaşanları görüyoruz, fitne yayan siyasetçileri, sosyal medya farelerini, ülkeden kaçmış şerefsizleri, FETÖ'cü hainleri, köksüzleri, kimliksizleri rezil etmek için uygun zamanı bekliyoruz. Bize kan sıçratmak isteyenlerin yüzünde şehitlerimizin kanı vardır. Şeytanın uşaklarına milletin evlatları yenilmeyecektir.

Partimizin zor durumda olduğunu söyleyen çapulcular vardı. Elinde kibrit kutusuyla tehdit eden densizler ve denyolar vardı. Algı operasyonlarla üzerimize geliyorlardı. Türkiye'yi zalimlerin kafesine hapsetmek için ne kadar kokuşmuş siyasetçi varsa Cumhur İttifakı'nın kan kaybettiğini koro halinde söylüyorlardı.

Bu güruha gerçekten yazıklar olsun. Bu vatanın ekmekleri yiyip de kendi satanlara her şey haram olsun.

ANKET ŞİRKETLERİNE TEPKİ: YENİ BAŞLIYORUZ, ALAYINIZI ÇILGINA DÖNDÜRECEĞİZ

Açık hesap 14 Mayıs 2023 tarihinde sandıkta görülecektir. Vaktimiz olsa şerefin ne demek olduğunu hece hece anlatırdım.

Partimizin zor durumda olduğunu söyleyen çapulcular vardır. Ağızlarından salyalar aka aka istifa edip gidenlerden, oyumuzun düştüğünden bahsediyorlar. Algı operasyonlarıyla üstümüze geliyorlar. Türkiye'yi zalimlerin kafesine hapsetmek için ne kadar ar damarı çatlamış siyasetçi varsa Cumhur İttifakı'nın kan kaybettiğini söylüyor. Bu müfteri güruhuna yuh olsun, yazıklar olsun.

Bunların hepsi Amasya'yı görmüştür, ders almıştır. MHP'ye kucak açan onbinlerce vatandaşlarımızın coşkusuna cümle alem şahit olmuştur. Kiralık anket şirketleri Amasya'ya baktınız mı? Henüz yeni başlıyoruz, alayınızı çılgına döndüreceğiz. 14 Mayıs'a kadar istedikleri kadar konuşsunlar sıra Türk milletine gelecektir.

Gönül kervanımıza hergün katılan binlerce Türkiyeli sevadasıyla yolumuzai önümüze bakıyoruz. Her insanımızı kucaklayacağız ve kardeş bileceğiz. Ağaca bakarken ormanı gözden kaçırmayacağız. Doğusundan batısına güneyinden kuzeyine büyük bir aile olduğumuzu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayacağız ve diyeceğiz ki; 'Aziz milletim sıra sende'

Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış. Hiç olmayanların yokluğundan şikayet edecek değiliz. İşimize, önümüze bakıyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Her insanımızı kucaklayacağız. Her değerimizi muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Damarımıza basanlarla, kurumsal kimliğimize saldıranlarla hesaplaşacağız. (Milliyet)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195