Title of a News Article

Bahçıvan hangi vekile yüklendi?

Bahçıvan hangi vekile yüklendi?
banner206

Şanlıurfa eski belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan, dün akşam saatlerinde yaptığı flaş paylaşımlarla AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri'yi adeta topa tuttu. 10 yıldır milletvekili olduklarını fakat memlekete bir eser kazandırmadıklarını sözlerinde ifade eden Bahçıvan deyim yerindeyse kan kustu.

1994-2004 yılları arasında Şanlıurfa Belediye Başkanlığı görevini yapan Elektronik Yüksek Mühendisi olan ve kentin alt yapı sorununu bitiren başkan olarak bilinen Ahmet Bahçıvan, dün akşam yaptığı paylaşımlarıyla tepkisini dile getirdi.

'Unutmayın ki tarih hayal edenleri değil gerçekleştirilenleri yazar', 'benim projeler üzerinden prim yapmak istemiş', 'Varsa eserleri anlatsınlar', 'Necmettin Cevheri beyefendiyi dinleseydi belki Urfa'da bir eseri olurdu', 'Karakoyun projesini ben yaptım' gibi sözleri paylaşımında ifade eden Ahmet Bahçıvan sert bir şekilde gönderme de bulundu. 

Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan'ın yaptığı paylaşımdaki ifadesi şöyle;

"Konuşacak biri projesi olmadığı için benim projelerim üzerinden prim yapmak istemiş. Şaşırıyorum doğrusu. Bu kadar Doğru yol partisi binasına gidip Karakoyunun önceki durumundan, pis kokusundan leşlerin oralara atılıp hastalık saçtığından, tifo, dizanteri, şark çıbanı gibi hastalıkların merkezi olduğunu bilmiyor muydu, yoksa Urfa’da yaşamıyor muydu? Varsa eserleri anlatsınlar yoksa ki zaten yok benim ismim üzerinden prim yapmaya çalışmasınlar. On yıllık milletvekilliği döneminde bir şeyler yapmak için, sayın eski bakanımız başbakan vekilimiz Urfa’da onlarca eseri olan büyüğümüz olan saygıdeğer Necmettin Cevheri beyefendiyi dinleseydi belki Urfa’da bir eseri olurdu. Benim kimseyle sürtüşmeye niyetim yok sayın Vekilim. Siz Urfa için proje üretmeye bakın. Projeden anlamadığınızı biliyorum bari benimle uğraşmayın. Eğer yaptığım, su projesini, alt yapıyı, parkları, yeni mezarlığı ve Karakoyun’u eski haline getirirseniz, işte o zaman Urfa yaşanmaz olur. Proje üretin lütfen!  Urfalı artık projesizleri ne milletvekili, nede belediye başkanı yapmasın. Sizi 1000 metre karede yapılan bir tuvalet ve çay bahçesi ile aldatmasınlar. Biz proje görmek istiyoruz Urfa’mızda. Bunlar ne yazık ki Ak Parti’ye 10 yıldır en büyük zararı verdiler. Şehrin caddelerinde halkın arasına çıkamıyorlar. Cumhurbaşkanımızın mirasıyla seçildiniz bari AK  Parti’ye zarar vermeyin. Halkın arasına çıkında görelim sizleri. Karakoyun parkını gezinde leşlerin atıldığı hastalık saçan ne hale gelmiş. 1000 metre karede yapılan bir tuvalet ve kafeteryayla kıyaslayın. Dahası gidin Kamberiye’nin gönül dostu insanlarına sorun Karakoyun’u. Sayın Demirel ve Kenan Evren’in  söz verip yapamadığı o Karakoyun’u ben yaptım.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195