Title of a News Article

Bakan'lar Urfa'da...

Bakan'lar Urfa'da...
banner206

Hazine ve Maliye Başkanı Nureddin Nebati, Çevre, Şehircilik ve İlkim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldiler.

Hazine Bakanı Nebati ve Çevre Bakanı Kurum, GAP Havaalanında çiçeklerle karşılandı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ilçe belediye başkanı ve partililer gelen bakanları karşıladı. Bakanlara Milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Zemzem Gülender Açanal ve Ahmet Akay eşlik ediyor.

Şanlıurfa programı kapsamında ilk olarak Valilik ziyareti yapılacak akabinde burada bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirilecek.

HELİKOPTERLE KEŞİF YAPACAKLAR

Daha sonra ise geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu 'yüzyılın projesi' sosyal konutla ilgili çalışmaların nasıl ve nerede yapılacağı ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati helikopterle gökyüzünden keşif yaparak yer belirleyecekler.

Keşif sonrası Haliliye ilçesinde bulunan Millet Bahçesi ve esnaf ziyareti yapılacak.

Akabinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ziyareti ve yine burada bir değerlendirme toplantısı düzenlenecek.

Son olarak AK Parti İl Başkanlığı ziyareti ve sonrasında tekrardan Ankara'ya dönüş için GAP Havaalanına gidilecek.

URFASTAR

Resim

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2022, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195