Title of a News Article

Bakan Nebati yeniden Urfa'da...

Bakan Nebati yeniden Urfa'da...
banner206

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük depremlerin ardından afet bölgesi ilan edilen iller arasında bulunan Şanlıurfa'da yaralar sarılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Hazine Bakanı Nureddin Nebati, birçok STK başkanı ile Şanlıurfa'ya geldi.

Türkiye'yi yasa boğan depremlerde ne yazık ki binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Büyük enkaz oluşturan Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük depremler sonrası afet ilan edilen 11 ilde enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor.

Bölgeyi yakından takip eden isimlerden birisi olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati bugün birkez daha Şanlıurfa'ya geldi.

Bakan Nebati ile birlikte Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanaatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, Türk-iş Genel Başkanı Ergün Atalay Şanlıurfa'ya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri oldu.

Bakan Nebati başkanlığında yapılan toplantıda buluşan STK Başkanları, Vali, Belediye Başkanları, yaşanan deprem sonrası birlikte hareket etme mesajları verdiler.

Bakan Nebati yaptığı paylaşımda, "TOBB heyeti, STK temsilcileri ve Şanlıurfalı İş İnsanlarımızla bir araya gelerek büyük deprem felaketi sonrasında depremin açtığı tüm yaralarımızı beraberce sarmak hususundaki güçlü irademizi bir kez daha ortaya koyduk.Oluşan her yaranın hızla sarılmasında, bölgenin yeniden imar ve ihya edilmesinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm gücümüzle çalışacak, milletimiz ve iş dünyamızla birlik içinde, yan yana, omuz omuza yol almaya devam edeceğiz." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195