Title of a News Article

Başak'a destek büyüyor

Başak'a destek büyüyor
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak, 14 Mayıs seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her gün farklı noktalarda seçim çalışmalarını yürüten Başak'a Fitit Aşiretinden tam destek geldi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak'a destek gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Seçim kampanyası boyunca her gün farklı aşiretlerin desteğini alan Hikmet Başak, iş insanı Mustafa Alkan öncülüğünde Fitit aşiretine mensup yaklaşık 2 bin aşiret üyesinin destek ziyareti ile Harran seçim irtibat bürosunda adeta miting havası yaşandı.

Harran ilçesinde bulunan seçim bürosu önünde yoğun bir katılımla gerçekleşen destek ziyaretinde konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, siyaset heyecan ve ideal işidir. Heyecanı olmayanın siyasette yol alma imkânı yoktur. Bugün Türkiye'de siyasetin nasıl olması gerektiğini öğrenmek isteyen varsa Harran'a gelsin. Buradaki heyecanınız bize 14 Mayıs'ın habercisi olarak önümüze çıkıyor. İstanbul'daki heyecan neyse, İzmir'deki heyecan neyse, Adana'daki heyecan neyse, bugün Harran'da Şanlıurfa'da da aynı heyecan var. 14 Mayıs akşamı inşallah buradan tüm dünyaya mesaj göndereceğiz.

Fitit aşireti olarak AK Parti saflarına katılım sağladıklarını vurgulayan Mustafa Alkan, "daha önce nasıl ki Harran ve Akçakale Türkiye birincisi çıktıysa, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde de Türkiye birincisi çıkacaktır" dedi.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Hikmet Başak, katılımlarından dolayı Fitit Aşiretine mensup vatandaşlara teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195