Title of a News Article

Başkan Ekinci’den Yazmacı’ya tam destek

Başkan Ekinci’den Yazmacı’ya tam destek
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci tarafından kadınlar için açılacak olan ‘Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret etti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için AK Parti’nin Şanlıurfa Milletvekili aday listesinde yer alan Viranşehir bölgesi adayı Cevahir Asuman Yazmacı’ya tam destek veriyor. Aday listesi açıklandığı günden bu yana Milletvekili Adayı Yazmacı’nın yanında yer alan Başkan Ekinci, Şanlıurfa’nın ablası olarak adlandırılan Yazmacı’ya destek verebilmek için kadınların kullanabileceği ‘Seçim İrtibat Bürosu’ açıyor.

Milletvekili Adayı Yazmacı, yakın zamanda açılışı gerçekleştirilecek olan ‘Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret etti. AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin’in de eşlik ettiği ziyarette ‘Seçim İrtibat Bürosu’nda incelemelerde bulunan Yazmacı, kendisine verdiği destekten dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci de, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerden el birliğiyle bir kez daha zaferle ayrılmak istediklerini belirterek, “Bu kapsamda  kadınlarımızın bir araya geleceği ‘Seçim İrtibat Bürosu’nu hizmete sunacağız. Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin ülke genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’mızda da bir kez daha zaferle ayrılabilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195