Title of a News Article

Başkan Güneş'ten teşekkür mesajı...

Başkan Güneş'ten teşekkür mesajı...
banner206

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarına günler öncesinden başladı. Adım adım 2023'e sloganıyla çıkılan yolda, 'Anlatma ve Aydınlatma' programları düzenleyerek ilçe ilçe gezen MHP Urfa Teşkilatı, seçmenlerden tam not aldı.

Şanlıurfa merkez ve 13 ilçede Anlatma ve Aydınlatma programı adı altında vatandaşlarla buluşan MHP'li heyet, 2023 hedeflerini tek tek sıraladılar.

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, MHP MYK Üye Necmi Yıldırım ve partililer, 13 ilçeye çıkarma yaptılar.

Verimli geçen programların ardından yazılı bir açıklama yaparak teşekkürlerini ileten MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş şunları söyledi;

"Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sn.Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla düzenlenen ‘’Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" programı çerçevesinde Şanlıurfamızın 13 ilçesinde düzenlenen toplantılarımızın, ziyaretlerimizin ve faaliyetlerimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Büyük bir teveccüh ile bizleri bağrına basan, partimizi Türkiye’nin umudu olarak görüp yolumuzu gözleyen ve bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan kıymetli hemşehrilerimize en içten duygularımla teşekkür ederim. Kıymetli heyet üyelerimiz; MHP Şanlıurfa Milletvekilimiz Sn.İbrahim Özyavuz ve MHP MYK Üyemiz Sn.Necmi Yıldırım başta olmak üzere, programlarımızda büyük bir özveriyle emek veren; İl Başkan Yardımcılarımıza, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize ve kıymetli dava arkadaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Türkiye’mizin kaderini çizecek olan 2023 Genel Seçimlerine kadar durmadan, yorulmadan büyük bir inançla, azimle ve özveriyle çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun."

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2022, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195