Title of a News Article

Başkanlığı devretmişti! Aday olacak mı?

Başkanlığı devretmişti! Aday olacak mı?
banner206

Şanlıurfa'da, aktif siyasi hayatına Hüdapar İl Başkanlığı ile başlayan ve kentin sorunlarını her platformda dile getirerek dikkatleri üzerine çeken Emin Özaslan'ın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor.

Yaklaşık 3 yıl başkanlığını yaptığı Hüdapar Şanlıurfa İl Başkanlığı koltuğunu dün yapılan olağan kongre ile bir başka dava arkadaşı olan Faruk Polat'a devreden Emin Özaslan'ı bundan sonraki süreçte neler bekliyor?

Urfa Suruç yolu, tarım arazileri, ekonomi, alt yapı, üst yapı gibi kentin başlıca kanayan yaralarını neredeyse her hafta dile getirerek çözüm odaklı yaptığı açıklamalarıyla kamuoyu tarafından takdirle karşılanan Hüdapar eski İl Başkanı Emin Özaslan'ın başkan adayı olması isteniyor.

31 Mart 2024'de yapılacak olan yerel seçimlere yaklaşık 5 ay gibi bir süre kaldı. 

Hüdapar, geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altında yer almıştı. 

Yerel seçimlerde de bu ittifakın devam edip etmeyeceği henüz bilinmezken, birçok kesim tarafından duruşu ve düşünceleriyle takdir toplayan Emin Özaslan'ın büyükşehir belediye başkan adayı olması isteniyor.

Kendi tabanlarının yanı sıra her kesimden destek alan Özaslan, Hüdapar genel merkezinin yerel seçimlerle ilgili alacağı kararı beklediği öğrenilirken, yeşil ışık yakılması durumunda Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması bekleniyor.

URFASTAR

  

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2023, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195