Title of a News Article

Bekir Bozdağ Urfa için ilk mesajı verdi

Bekir Bozdağ Urfa için ilk mesajı verdi
banner206

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri öncesi dün aday listeleri açıklandı. AK Parti'nin ağır isimlerinden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa listesinde yer aldı. Bozdağ, ağabey görevini üstlendiği Şanlıurfa için ilk mesajını verdi.

Uzun bir süredir kulislerde konuşulan ve nihayetinde Şanlıurfa listesinde yer alan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni dönem için hazırlıklarına başladı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ, bugün Adalet Bakanlığı'nda diğer adaylarla birlikte bir araya gelerek tanışma ve seçim çalışmalarıyla ilgili görüşmeler yapacağı öğrenilmişti. 

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Şanlıurfa için çalışacağım' diyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ şunları söyledi;

"Ak Partimiz,Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Dönem Milletvekili Adayları listesini dün YSK’ya verdi. Milletvekili aday listemiz,aziz milletimize,ülkemize ve partimize hayırlı olsun. Rabbim,yardımcımız olsun;bizleri de aziz milletimize karşı mahcup etmesin. Haydi Bismillah! Artık vakit,Şanlıurfa ve Şanlıurfalı kardeşlerim için çalışma,koşma ve koşuşturma vaktidir. Kaybedecek vaktimiz yok. Yarın değil hemen şimdi,diyerek işe başlıyoruz. Ya Allah! Ya Bismillah! Haydi! Bismillâhirrahmânirrahîm. Peygamberler diyarı Şalıurfa’ya ve Şanlıurfalı kardeşlerime hizmet etmek benim için büyük bir şereftir. Cumhurbaşkanımızın rahle-i tedrisatından geçmiş bir kardeşiniz olarak edindiğim bilgi,tecrübe ve ondan aldığım güç ile Peygamberler diyarı Şanlıurfa için çalışacağım. Şanlıurfa Ak Parti milletvekili adayları,aziz milletimize,ülkemize, Şanlıurfa’ya ve Ak Partimize hayırlı olsun. Şanlıurfa Ak Parti milletvekili adayları olarak Şanlıurfa/Şanlıurfalılar için hem akıl terimizi hem de alın terimizi dökeceğiz. Rabbim,yardımcımız/muhafızımız olsun. "

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2023, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195