Title of a News Article

Bozdağ Siverek'te temaslarda bulundu

Bozdağ Siverek'te temaslarda bulundu
banner206

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimlerinde Şanlıurfa'dan AK Parti milletvekili olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri 28 Mayıs pazar günü yapılacak. YSK'nın belirlediği bu tarih öncesi Şanlıurfa'dan vekil seçilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bugün Siverek ilçesine çıkarma yaptı.

Siverek ilçesi ziyaretleri kapsamında İl Başkanlığı'nda açıklamalarda bulunan Bozdağ, 'Gelin kim ne hesap yaparsa yapsın bütün hesapları beraber bozalım. Amerika Erdoğan gitsin diyor. Avrupa, Erdoğan gitsin diyor. İsrail Erdoğan gitsin diyor. Başkaları Erdoğan gitsin diyor. Herkes Erdoğan'ın gitmesinde ittifak etmiş. Bizim ülkemizin hayrını, Amerika mı düşünüyor? Avrupa mı düşünüyor? İsrail mi düşüyor? Herkes Kılıçdaroğlu gelsin diye bu milletin zayıflığını, güçsüzlüğünü ve bu milletin çok çok kötü durumlara düşmesini isteyen, bunun için her yolu deneyen güçler bir araya gelmiştir. Sadece buna bakarak bile karar verdiğimizde onların hesabını bozmak bu milletin de bu ülkenin de hayrına, yararınadır. Ben inanıyorum ki Sayın Kılıçdaroğlu'na oy verenler de oylarını değiştirip Erdoğan diyecektir.' dedi.

Bozdağ'a, İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül eşlik etti.

İlçe Parti binasındaki konuşması sonrası sahaya inen Bozdağ esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla kucaklaşıp sohbet etti.

Resim

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2023, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195