Title of a News Article

Bozdağ üç ilçeye çıkarma yaptı

Bozdağ üç ilçeye çıkarma yaptı
banner206

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim çalışmaları kapsamında üç ilçeye çıkarma yaptı. yaklaşan seçimler öncesi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları sahada çalışmalarını sürdürüyorlar. Şanlıurfa 1.sıra adayı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bugün Birecik, Halfeti ve Bozova ilçelerinde seçim bürolarının açılışlarını yaptı, halka hitap etti.

Bozdağ, bugün ilk olarak Birecik ilçesine geçti. BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, il Başkanı Ali İhsan Delioğlu ile birlikte Birecik ilçesine gelen Bakan Bozdağ'ı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Pınarbaşı, Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, ilçe başkanı Halil Yavuz ve kalabalık bir kitle karşıladı. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Pınarbaşı'nın seçim bürosunun açılışı öncesi BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, il başkanı Ali İhsan Delioğlu, milletvekili adayı Faruk Pınarbaşı birer konuşma yaptı. Daha sonra Şanlıurfa milletvekili adayı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ kalabalığa hitap etti. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yıllar boyunca ailelerin, çocuklarının zorla dağa götürüldüğü, kandırıldığı endişesi taşıdığı Türkiye'den, huzur ortamının yaşandığı Türkiye'ye gelindiğini söyledi.

Şanlıurfa'dan AK Parti milletvekili adayı gösterilen Bozdağ, Birecik Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yaptı.

Bozdağ, 14 Mayıs'taki seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçileceğini söyledi.

Şanlıurfa'nın medeniyetlerin ve hazinelerin buluştuğu yer olduğunu ifade eden Bozdağ, kente hizmet için çalışacağını ve koşturacağını ifade etti.

Hak ve adalet üzerine yollarına devam edeceklerini vurgulayan Bozdağ, Türkiye'nin istikrarını, istikametini, huzurunu milletin sağladığını dile getirdi.Son 20 yılda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı herkese ve her şeye rağmen iktidara getirenin, iktidarda tutanın millet olduğunu kaydeden Bozdağ, Türkiye'nin istikametini de milletin çizdiğine işaret etti.

Bozdağ, gücü milletten aldıklarını, sırtlarını terör örgütlerine değil millete dayadıklarını, Gezi olaylarında, 17-25 Aralık sürecinde, darbe girişimine karşı milletle yürüdüklerini ve ihanet şebekelerine karşı mücadele ettiklerini belirtti."İstikrar ve huzur Türkiye'nin gücüdür"Her seçimde yedi düvele karşı milletle mücadele edip muvaffak olduklarını kaydeden Bozdağ, "Terör örgütlerinin elebaşıları teker teker açıklama yapıyorlar, 'Kılıçdaroğlu'nu destekliyoruz' diye. Bir yandan terör örgütlerinin desteklediği Kılıçdaroğlu var, diğer yanda Türkiye'yi de dünyayı da terör örgütlerine dar eden Erdoğan var. Kimi seçeceğiz? Karar sizin." dedi.Seçimlerde Türkiye'nin istikametini yine milletin belirleyeceğinin altını çizen

Bozdağ, şöyle devam etti:

"Analar yıllar yılı okula giden oğlunun, kızının akşam eve gelip gelmeyeceği endişesini taşıdı. 'Kızım, oğlum, dağa zorla götürüldü mü, yoksa kanına girip kandırıldı mı?' diye anaların, babaların, dedelerin, ninelerin endişelendiği bir Türkiye'den bugünkü huzur ortamı olan bir Türkiye'ye geldik. Türkiye'nin dört bir yanında her gün kepenk kapattırılan, esnafımıza, insanımıza maddi ve manevi zarar verilen dönemlerin hepsi tarih oldu. Huzur, barış, güvenlik her yerde, dağda da ovada da merada da. Hayvanların dahi dağlarda gezemediği yerlerde şimdi halaylar çekiliyor, düğünler yapılıyor. Bu istikrar ve huzur Türkiye'nin gücüdür."Yeni dönemde Türkiye'yi daha ileri taşıyacaklarını dile getiren Bozdağ, milletten istikamet aldıklarını, bu istikamet üzerine yollarına devam edeceklerini aktardı.

Adalet bakanı Bekir Bozdağ ve beraberindekiler daha sonra Halfeti ve Bozova ilçelerinde ki seçim bürosunun açılışlarını yaptılar. 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2023, 02:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142