Title of a News Article

Bozdağ Urfalılara teşekkür etti

Bozdağ Urfalılara teşekkür etti
banner206

Şanlıurfa'dan yeniden vekil seçilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında 14 Mayıs süreciyle ilgil açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Büyükşehir Belediyesi Zeynel Abidin Beyazgül, İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Milletvekilleri ve adaylarının katılımıyla AK Parti İl Başkanlığı Binasında basın açıklaması düzenledi.

Milletvekili Bozdağ, seçim sürecinde yaşanan gelişmeler ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Bozdağ, 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne ilişkin değerlendirmede bulunarak, seçimlerin Türkiye'de büyük bir demokratik olgunlukla tamamlandığını ifade etti.

“HER BİR VATANDAŞIMIZA AYRI AYRI ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”
Dünyanın yakından takip ettiği seçimlerde demokrasi şöleni yaşandığını dile getiren Bozdağ, "Gördük ki Türkiye'de demokrasi kökleşmiş ve derinleşmiş, demokratik standartlar yükselmiş durumda. Vatandaşlarımız da büyük bir demokratik olgunlukla sandıklara gitti, iradesini yansıttı. Üzücü herhangi bir hadiseye mahal vermeden seçimler tamamlanmış oldu. Ben bu vesileyle 14 Mayıs 2023'te seçimde görev alan herkese, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı'mızdan kurul üyelerine, il, ilçe seçim kurul üyelerine, başkan ve üyelerine, sandık kurul ve üyelerine ve parti temsilcilerine ve bu süreçte emek veren herkese sandığa gidip milli iradesini sandığa yansıtan her bir vatandaşımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Türkiye'nin büyüklüğünü ve demokratik olgunluğunu gösterme konusundaki tutumlarını da ayrı ayrı kutluyorum." diye konuştu.
“CUMHURBAŞKANINI ŞİMDİDEN İLAN ETMİŞ OLDUK”
Bozdağ, milletin parlamentoda çoğunluğu Cumhur İttifakı'na verdiğini işaret ederek, "Parlamentodaki çoğunluğu Cumhur İttifakı'na verdi ve 'yasama, çoğunluğu, yasama iktidarı Cumhur İttifakı'nındır' demek suretiyle parlamentoya dönük iradesini ortaya koydu. Bu irade aynı zamanda cumhurbaşkanı seçiminde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi'nin bütün adaylar içerisinde büyük bir farkla açık ara önde seçimi tamamlaması da ikinci turda seçeceği cumhurbaşkanının kim olduğunu da şimdiden ilan etmiş olduk. Yani Cumhurbaşkanı'mızı ikinci turda milletin ve devletimizin başı devlet başkanı, cumhurbaşkanı olarak seçeceğine dair iradesini de ortaya koymuş oldu. Bu nedenle de aziz milletimize şükranlarımızı saygılarımızı sunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu
Konuşmasının son bölümünde Şanlıurfa'daki seçim sonuçlarını değerlendiren Bozdağ, Cumhur İttifakı'nın kentte 9 milletvekili çıkardığını, Cumhurbaşkanı seçiminde de büyük bir başarı elde ettiğini söyledi.

MİLLETVEKİLİ BOZDAĞ; “2. TURDA DESTEK BEKLİYORUZ”
Bozdağ, tüm Şanlıurfalılara teşekkür ederek 28 Mayıs'ta yapılacak seçimin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kentte büyük bir destek verilmesini beklediklerini sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2023, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195