Title of a News Article

Bozdağ yerli otomobil TOGG ile Şanlıurfa'ya geldi

Bozdağ yerli otomobil TOGG ile Şanlıurfa'ya geldi
banner206

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesi Adalet bakanı ve Şanlıurfa milletvekili adayı Bekir Bozdağ Şanlıurfa'ya TOGG arabayla giriş yaptı.

Diyarbakır'dan karayolu ile Şanlıurfa'ya gelen Bozdağ'ı milletvekili adayları Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, il başkanı Ali İhsan Delioğlu, SKM Başkanı Faruk Badıllı ve büyük bir kalabalık karşıladı. Bakan Bozdağ ve beraberindekiler aday tanıtım toplantısı için konvoy eşliğinde kapalıspor salonuna geçtiler.

AK Parti'nin kalelerinden birisi olan Şanlıurfa'da, bugün aday tanıtım programı gerçekleşecek. 

11 nisan Kapalı spor salonunda yapılacak olan aday tanıtım programına yoğun katılım olduğu gözlemlendi. Tribünlerin dolduğu salonda büyük bir heyecan var. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın başı çektiği Şanlıurfa aday listesinde bulunan isimler birazdan, partililere ve canlı yayınlarla kamuoyuna tanıtılacak.

14 kişinin oluştuğu listede şu isimler yer alıyor; Bekir Bozdağ, Abdulkadir Emin Önen Abdürrahim Dusak, Mehmet Ali Cevheri, Cevahir Asuman Yazmacı, İbrahim Eyüpoğlu, Hikmet Başak, Mehmet Faruk Pınarbaşı, Mahmut Kaçar, Nihat Kılıç, Emre Karaçizmeli, Mehmet İlhami Günbeği, Abdullah Aksak ve Abdurrahim Toru

 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2023, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195