Title of a News Article

Çakmak: Barajları yıkarak geleceğiz

Çakmak: Barajları yıkarak geleceğiz
banner206
HDP Şanlıurfa milletvekili aday adayı genç işadamı Rasim Çakmak, Şanlıurfa başta olmak üzere Türkiye’de barajları yıkarak geleceklerini söyledi.

Milletvekili aday adayı Çakmak; “HDP çatısı altında siyasete merhaba dedik, bir yoldaş, bir nefer olarak, özgürlük davasının selamete ulaşması için bizde elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Ben ve ailem, partimizin hedefine ulaşması için gece-gündüz çalışıyoruz. HDP çatısı altında seçimlere giriyoruz. Yıllardır tartışılan bir konu vardı. Seçim barajı konusu, HDP'nin böyle bir sorunu olmadığı ifade etmek istiyorum. Yüzde 10’luk seçim barajı bizim için bir engel teşkil etmeyecektir. HDP'nin ülke genelinde alacağı oyların yüzde 10’unun Şanlıurfa’dan olacağı ümidini taşıyorum.

Bu ışığı Bozovalı, Halfetili, kısacası tüm Urfalılarda görmekteyim. Maalesef Türkiye on yıllardır baskı altında tutuluyor. Bu baskı uygulamadan bir tanesi de baraj uygulamasıdır. Şanlıurfa İbrahim'i mücadelenin şehridir. Bu noktada Şanlıurfa'dan mücadele başlayacağız, barajları ve engelleri de ortadan kaldıracağız. Şanlıurfa halkının desteği ile ve mücadelesiyle setlerin ve barajların aşıldığı bir kent olacaktır. Şanlıurfa barajın ortadan kaldırılmasına öncülük yapacak bir şehir olacaktır.” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2015, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195