Title of a News Article

Çakmaklı, hedeflerini açıkladı! En az 5...

Çakmaklı, hedeflerini açıkladı! En az 5...
banner206

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, hedeflerinin meclise en az 5 vekil gönderip Şanlıurfa'yı temsil etmek olduğunu söyledi.

İktidar olma yolunda başarılı bir yol çizdiklerini de kaydeden Çakmaklı ülkeyi yönetmeye talip olduklarını yaptığı açıklamasında dile getirdi.

Gazeteci Uğur Budak'a İl başkanlığında açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Fedai Çakmaklı şunları söyledi;

İyi Parti 25 Ekim 2017 tarihinde kurulmuş bir parti. Kısa  sürede bütün teşkilatlarımızı tamamladık. 13 ilçede olmak üzere bütün teşkilatlarımız şu an aktif durumda çalışmalarını yürütmekte. Biz Şanlıurfa teşkilatı olarak genel başkanımız Meral Akşener ve genel merkezimizin ziyaretlerini bizde Şanlıurfa’da gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçelerimizi ziyaret ediyoruz, vatandaşlarımızla bir araya gelip dertlerini, sıkıntılarını dinliyor ve çözüm üretmek için yollar arıyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını genel başkanımıza iletiyor ve vekillerimiz sayesinde mecliste bu sorun ve sııntıları dile getiriyoruz. Şanlıurfa’da İyi Parti ailesi olarak güçlüyüz son 1 ay içerisinde 1000’den fazla üye kaydettik. Biz inanıyoruz ki Şanlıurfa’da iyi bir yönetimle kentimize ve ülkemize hizmet edeceğiz. Ekonomi deyince vatandaşlara sormak lazım. Vatndaşın cebine nasıl yansıdığını sormak lazım Cumhurbaşkanımız konuyla ilgili bütçede ve ekonomide büyüme olduğunu dile getiriyor ama maalesef vatandaşımız artık yağ kuyruğuna girmeye başladı. Evin geçimini nasıl sağlarız diye kara kara düşünmeye başladı, dolar aldı başını gitti. Her gün zam, akayakıta neredeyse her gün zam geliyor. Tarım kentiyiz ancak gübre aldı başını gitti. Bu durumdan dolayı Şanlıurfa’da çiftçilerimiz çok zor durumda dolayısıyla bu çiftçilerimize de esnafımıza da yansıyor. Bu durum cebimize de yansıyor, kiralar çok yükseldi gerçekten asgari ücretle geçinmek çok zor vatandaşlarımız bu parayla nasıl geçinecek bilemiyoruz. 2 bin 500, 3 bin lira ile geçinmek gerçekten artık çok zor. Öğrencilerimizin külfeti çok arttı okul giderleri çok yüksek dolayısıyla ekonomi olarak çok zor durumdayız. Vatandaşlarımız kara kara nasıl kışı geçirecekler diye düşünüyor. Erken seçim ya da 2023’te yapılacak birseçim İyi Parti  iktidara talip biz gerçekten genel başkanımız önderliğinde iyi bir ekiple enel merkezimiz, bütü teşkilatlarımız Türkiye’yi yönetmeye talip. Bütün hazırlıklarımız, sahadaki çalışmalarımız hazır ve çok iyi bir şekilde ilerliyor. Şanlıurfa’da da en az 5 tane vekille biz mecliste Şanlıurfalı vatandaşlarımızı temsil edeceğiz. İnsanlar bize güvensin son zamanlarda vatndaşların siyasilere olan inancı azalmıştı ama bizlere inansınlar. Bunun içerisinde AK Parti iktidarı olmak üzere ancak genel başkanımızın dürüst, cesur, doğru bir siyaseti ile güven tazeledi bizde Şanlıurfa’da inşallah bunu hayata geçirmeye gayret ediyoruz inanıyoruz ki ülkede de Şanlıurfa’da da bunu başaracağız ve ülkemizi yönetmeye talibiz.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2021, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195