Title of a News Article

Çakmaklı iddialı konuştu: Türkiye'de iktidar olacağız

Çakmaklı iddialı konuştu: Türkiye'de iktidar olacağız
banner206

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Fedai Çakmaklı, Genel Başkanları Meral Akşener’in Şanlıurfa’daki temaslarını Urfastar’a değerlendirdi. Liderleri Akşener’in Şanlıurfa’da yoğun ilgiyle karşılandığını ve kentten memnuniyetle ayrıldığını belirten Çakmaklı, “İnşallah Türkiye'de iktidar olacağız” dedi.

(İYİ Parti lideri Akşener, İl Başkanımız Fedai Çakmaklı beydir açıklamasında bulunmuştu)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir yıl aradan sonra tekrardan geldiği Şanlıurfa’da yüzlerce araç konvoyu ile binlerce partili tarafından karşılandı. Partisinin bölgedeki il ve ilçe teşkilatlarıyla Şanlıurfa’da buluşan Akşener, ayrıca kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve iş adamlarıyla da toplantı gerçekleştirdi.

İYİ Parti Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, İYİ Parti Ortadoğu Politikaları Başkanı Salim Ensarioğlu ve İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale’nin de eşlik ettiği Akşener, kentte gördüğü ilgi karşısında büyük memnuniyet yaşadı. Şanlıurfa’dan mutlu ayrıldığı öğrenilen Akşener’in ilimize yaptığı ziyareti değerlendiren İYİ Parti İl Başkanı Fedai Çakmaklı, “Sayın Genel Başkan’ımız Yaklaşık 2 bin araçla karşılama yapıldı, kanat önderleri ve iş insanları toplantımızı 650 kişinin katılımı ile gerçekleşti” dedi.

ÇAKMAKLI: COŞKULU GELDİ, COŞKULU UĞURLANDI

Genel Başkanlarının Şanlıurfa’da coşkulu karşılandığını ve aynı şekilde de uğurlandığını vurgulayan Çakmaklı, “Kanaat önderleri, iş insanları ve STK temsilcileri toplantımıza yoğun ilgi gösterdi. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Toplantıya her kesimden katılım oldu. Biz her kesimden insan bizm partide kendine yer bulabilir ve kendini ifade edebilir. Biz böyle bir partiyiz.  Ve Allah’a çok şükür partimiz büyümeye hızla devam ediyor. Halkın teveccühü genel başkanımıza, partimize memnuniyet verici düzeyde, zaten bunu genel başkanımızın Urfa temaslarında gördük ” diye ifade etti.

“CEVHERİ’NİN İSTİFASI KENDİ TASARRUFUDUR”

İYİ Parti Genel Merkez Danışmanlığından istifa eden Urfalı İş Adamı Mahmut Cevheri’nin istifa etmesine de değinen Çakmaklı, “Bu parti Cevheri ile büyümedi, Cevheri'yle de yok olmayacak. Kendi tasarrufudur, biz birdik bir olduk, şimdi milyon olduk. İnşallah Türkiye'de iktidar olacağız” şeklinde konuştu.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2022, 23:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195