Title of a News Article

Canpolat, Tanal'a sert cevap verdi

Canpolat, Tanal'a sert cevap verdi
banner206

6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük depremlerin ardından yaralarını saran Şanlıurfa'da ki depremzedeleri ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın anlık tebessümleri bir fotoğraf karesine yanmıştı. Bunu sert bir şekilde eleştiren CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, kaş yaparken adeta göz çıkardı.

11 ili etkileyen depremin yankıları halen sürerken, bazı siyasilerin deprem üzerinden yaptığı paylaşımlar tepkilere neden oluyor.

Depremin yaşandığı günün ilk saatlerinden itibaren sokakta vatandaşlarla birlikte olan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ı hedef alan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, 'Beylerin keyfi yerinde! Şanlıurfa'ya #deprem için gelen AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AKP'li Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi AKP'li Meclis Üyesi ve AKP M.Vekili Adayı Adayı, depremzede ziyaretinde bol bol kahkaha atıyorlar!' Diye paylaşımda bulunmuştu.

Fotoğraf karesine yansıyan Kurtulmuş, Canpolat ve beraberindekilerin anlık tebessümü Tanal tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Bu paylaşım sonrası kentin en çalışkan Belediye Başkanı olarak bilinen Canpolat'a destek paylaşımları gelmeye başladı.

KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARDILAR

Bir fotoğraf karesine yansıyan tebessümün üzerinden geçen 2 günün ardından Vekil Mahmut Tanal, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve aralarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birçok Milletvekilinin yer aldığı heyet Şanlıurfa'ya geldi.

Depremzedeleri ziyaret ettikten sonra köy odasında saatlerce vakit geçiren CHP heyetinin adeta sıra gecesi eşliğinde sohbet ettikleri, gerçek gülüşleri fotoğraf karelerine yansıdı. 

Tanal'ın AK Partili isimler üzerinden yaptığı eleştiriye kendilerinin aynısından fazlasını yapmaları deyim yerindeyse kaş yaparken göz çıkardı söylemine döndü.

Sosyal medyaya düşen fotoğraflarda sert eleştirilere maruz kalan Tanal ve CHP'li heyetin bu duruma ne cevap verecekleri merak konusu oldu. 

CANPOLAT KISASA KISAS YAPTI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kendileriyle ilgili çarpıtılan fotoğraf karesiyle ilgili Tanal'ın paylaşımına fazlasıyla yanıt veren bir kısasta bulundu.

Canpolat, "Masumane şekilde bir çocuğa yapılan tebessümü çarptırarak iftira ile siyasi yağmacılık haline dönüştürenlerin, aslı ortada.  Şüphesiz Allah doğruları ve gerçekleri bilendir. Asluhu Nesluhu…" dedi.

Asluhu Nesluhu (Aslı neyse, nesli de odur)

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2023, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195