Title of a News Article

Çelik de Urfa tartışmasına katıldı: "Hiçbir siyasetçiye yakışmaz"

Çelik de Urfa tartışmasına katıldı: "Hiçbir siyasetçiye yakışmaz"
banner206

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfa’da, "Bize Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını verin, elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz" sözüne tepki göstererek, “Vatandaşa giderek şartlı bir anlayışla, siyasi rüşvet, şantaj anlamına gelecek cümleler kurulması hiçbir siyasetçiye yakışmaz” dedi.

AK Parti Belediye Başkanları ve İstişare ve Değerlendirme Toplantısının son gününde gazetecilere açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantıda yaptığı konuşmanın ardından belediye başkanları ile özel görüşmeler yaptığını belirterek, toplantıda faydalı istişareler yapıldığına dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'da elektriğin ücretsiz olması konusunda yaptığı açıklamanın hatırlatılması üzerine Ömer Çelik, "Hikaye bizim memlekette, Adana'da devam ediyor. Bu bir diziye dönüşmeye başladı. Seyircisi ne kadar bilmiyorum ama senaryosu, oyunculuğu kötü bir dizi. Belediyelerin yetki ve görev alanında olmayan bir açıklama yapıyor. Siyasi rüşvet ve siyasi şantaj arasında salınan maalesef siyasi etikle bağdaştırılamayacak bir üslup. Demokratik bir siyasette hepimizin amiri vatandaştır. Vatandaşa giderek şartlı bir anlayışla, siyasi rüşvet, şantaj anlamına gelecek cümleler kurulması hiçbir siyasetçiye yakışmaz" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195