Title of a News Article

Çelik'ten çarpıcı açıklamalar

AK Parti Şanlıurfa eski milletvekili, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik ve Tarım Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa ile ilgili sessizliğini bozdu.

Şanlıurfa siyasetinde önemli bir yere sahip olan ve unutulmayan isimlerden eski bakan Faruk Çelik, telefonla katıldığı tv programında önemli açıklamalarda bulundu. Şanlıurfa'nın en büyük probleminin 'uyum' olduğu dile getiren Faruk Çelik, “Şanlıurfa’nın öteden beri yani, ben geldiğimde Urfa’nın en büyük sorunu uyum sorunu olduğunu söyledi.

Güneydoğu TV'de akşam haberlerine  telefon bağlantısı ile katılan eski Bakan Faruk Çelik, haber sunucusu Müslüm Çap'ın sorularını yanıtladı. Çelik, Urfa'daki siyasilerin arasında uyumsuzluk var diyerek, “Yanılmıyorsam Şanlıurfa’da 8 milletvekili arkadaşımız var. Büyükşehir ile birlikte birçok belediye AK Parti’de. Şanlıurfa’nın öteden beri yani ben geldiğimde Urfa’nın en büyük sorunu uyum sorunudur. Yani bu konuda arkadaşlar dikkat ediyorlarsa uyumlu bir çalışma sergiliyorlarsa her bir değerli arkadaşlarımız bu uyum neticesinde çok ciddi hizmetleri Şanlıurfa’ya getirmeye devam ederler.”

ANKARA'DA SINIRSIZ HİZMET VURGUSU...

Şanlıurfa’da ki siyasiler arasında dayanışma olması halinde, hizmetlerin artacağını dile getiren Faruk Çelik, 'Ben kendilerinden bunu istirham ediyorum. 8 milletvekilimiz ve belediye başkanlarımız dayanışma içerisinde çok ciddi hizmetler sunacaklarına inanıyorum. Bu dayanışma olursa Ankara’da her zaman imkân var. Ekonomik anlamda ülkenin bazı sıkıntıları var ama Ankara’nın imkânları her zaman var. Eğer büyük bir dayanışma sergilerseniz, herkes aynı noktaya parmak basarsa Şanlıurfa hizmetlerini artırarak devam ettirir. İnşallah bizim elimizden bir şey gelirse bizim her zaman Şanlıurfa’nın hizmetkarı olduk. Yine de hizmetkar olmaya devam ederiz. Şunu da ifade edeyim, her gün onlarca Şanlıurfalılarla telefon görüşmemizi sürdürüyoruz. Arıyorlar, kiminin işi oluyor. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kimi de hal hatır sormak için arıyor.'

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2021, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195