Title of a News Article

Cevheri esnafı gezip yeni müdürü ziyaret etti

Cevheri esnafı gezip yeni müdürü ziyaret etti
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, seçim bölgesinde temas ve ziyaretlerini sürdürüyor. Kente yeni atanan İl Emniyet Müdürü Ulucan'ı da ziyaret eden Cevheri Hayırlı olsun dileklerine bulundu.

TBMM'nin tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesi Şanlıurfa'ya gelen AK Partili Vekil Mehmet Ali Cevheri, yaklaşan seçimleri de göz önünde bulundurarak halkın içine karışmaya devam ediyor.

Bu kapsamda yine, dün akşam saatlerinde Haliliye ilçesi Atatürk Bulvarında esnaf ziyareti gerçekleştiren Cevheri, çevredeki vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.

YENİ MÜDÜRÜ ZİYARET ETTİ

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa'ya atanan yeni İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'ı makamında ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, burada sıcak bir sohbet gerçekleştirerek yeni görevin hayırlı olmasını diledi.

Vekil Cevheri'ye burada Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli eşlik etti.

BUGÜN İSE YENİ KOMUTAN'A

Milletvekili Cevheri, bugün ise 20. Zırhlı Tugay komutanlığı'na atanan Tuğgeneral Mustafa Er'i ziyaret etti, yine aynı duygu düşüncelerle gerçekleşen ziyarette Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan Vekil Cevheri'ye eşlik ettiler.

Siyasi ekip, akabinde kentteki temas ve ziyaretlerini sürdürmeye devam ettiler.

URFASTAR

Resim

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195