Title of a News Article

Cevheri'nin seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü

Cevheri'nin seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri’nin Karaköprü’deki seçim bürosunun açılışı mitinge dönüştü.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydili, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, geçmiş dönem Milletvekili Seyid Eyyüpoğlu ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla açılış programı gerçekleşti.

İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, açılışta yaptığı konuşmada, Recep Tayyip Erdoğan'ın sadece bir lider değil; ülkenin tarihi, inancı ve geleceği olduğunu vurguladı. Herkesin, ülkenin tarihine, inancına ve geleceğine sahip çıkmak için sorumlu olduğunu belirten Delioglu, AK Partinin yanında yer alan Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, mitinge dönüşen seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'deki seçimlerin dünya tarafından yakından takip edildiğini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, bir balkon konuşması yapacaklarını ve Reis-i Cumhurumuzun 14 Mayıs'ta ilk turda seçimi kazanacağını söyledi. Cevheri, Reis-i Cumhurumuzun Türkiye'nin lideri, ümmetin lideri ve dünyanın her yerinde Müslümanların kazanması için dua ettiği bir lider olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195