Title of a News Article

Cevheri teşekkür etti

Cevheri teşekkür etti
banner206

Yeniden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili seçilen Mehmet Ali Cevheri, 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri sonrası yazılı bir açıklamada bulunarak teşekkür etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne giren isimler arasında olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"14 Mayıs 2023 günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a yüzde 62,01 oy oranı ile desteklerini ve güvenlerini teyit eden Şanlıurfalı hemşerilerime şükranlarımı sunarım.

Milletimizin büyük bir katılımı (%88) ile gerçekleşen 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri, demokrasi şenliği içerisinde geçmiş, tüm yurtta ve yabancı ülkelerde herhangi bir sorun çıkmaksızın başarı ile neticelenmiştir. Bu yönü ile milletimiz demokrasiye bağlılığını ve milli iradenin sandık yolu ile yansıması konusundaki tercihini net bir şekilde dünyaya ilan etmiştir.

Bu seçimlerinen önemli neticesi ise, Cumhur İttifakının kesin bir zaferi ile tamamlanmış olmasıdır. Seçim sonuçlarına bakıldığında Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, yarışı büyük ve açık farkla önde tamamlamıştır.

Diğer yandan, seçim öncesi yapılan tüm çığırtkanlıklara rağmen Milletvekili Seçim sonuçları itibarı ile 28. Yasama döneminde de Meclis’te çoğunluğu yine Cumhur İttifakı’mızda olmaya devam edecektir.

Her iki seçim itibarı ile Cumhur İttifakına güvenini gösteren milletimize ve birkez daha Şahsıma Şanlıurfa’mıza hizmet etmek fırsatı verdiği için Sizlere teşekkürlerimi sunarım. Bu seçimler göstermiştir ki, bu milletin bir ferdi olmak ve Sizlerin hemşerisi olmak başlı başına bir övünç kaynağıdır.

Şanlı ilimizin maddi ve manevi kalkınması ile inşaa ve ihya faaliyetlerinin aksamadan devamını sağlamak adına,‘yine, yeni, yeniden’ bir gayret ile TÜRKİYE YÜZYILI’nı başlatmak üzere, 28 Mayıs 2023 günü Sayın Cumhurbaşkanımızı daha yüksek bir destekle tekrar Cumhurbaşkanı seçileceğine inancım tamdır.

Bu vesile ile tüm milletimize ve hemşerilerimize selam ve saygılarımı sunarım.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195