Title of a News Article

CHP heyeti Siverek kırsalında sorunları dinledi

CHP heyeti Siverek kırsalında sorunları dinledi
banner206

Seçime sayılı saatler kala Yoğun mesai sarf eden CHP Şanlıurfa il örgütü ve milletvekili adayları, programlarına bir yenisini daha ekledi. 
Önceki gün Şanlıurfa merkezde, gündüz esnaf ziyareti, gece haltanlı derneğini ziyaret eden CHP,sabah erken saatlerinde Siverek karakeçi bölgesine gitti. 

Programa, CHP Şanlıurfa İl örgütü. CHP Siverek İlçe örgütü, miletvekili adayları: Mahmut Tanal, Müslüm Akalın, Abdullah direk, İbrahim halil yarış ve Partililer katıldı. 

Program, CHP miletvekili aday adayı ve Karakeçili ailenin önde gelen isimlerinden Tahir Akıl öncülüğünde, karakeçili (Mızar) köyünde gerçekleşti. Aile büyükleri,bölge köy muhtarları ve mahalle halkının katıldığı programda,miletvekili adayları: mahalle halkının sorunları dinledi ve çözüm için oy istedi. 

"CHP   bu bölgede güçlü dinamikleri olan bir parti" diyen CHP'li Tahir Akıl şunları söyledi:
"Bugün, bölgemize teşrif eden CHP Şanlıurfa il örgütü ve milletvekili adaylarımıza hoş geldiniz diyorum. Şeref verdiler. Ülkemizin kaderini belirleyecek olan 14 Mayıs seçimlerinde, karakeçi ailesi olarak CHP'ye destek vereceğimizi söylemek istiyorum. Her bölgede olduğu gibi, Bizim Bölgemizde de: Elektrik, su ve yol sorunu var. Yıllardır çözülemedi... Allahın izni ile 14 mayısta zaferle çıkacağız ve tüm bu sorunlar bitecek" dedi. 

"Karakeçi bölgesinin sorunlarını çok iyi biliyoruz" diyen CHP Şanlıurfa il başkanı Ferhat Karadağ şunları söyledi: 
"Karakeçi bölgenin en büyük sorunlarından bir tanesi Dedaş belası, çiftçiler Çiftçilik yapamaz hale gelmiştir. Yüksek faturalar ve maliyetler insanımızı bezdirdi. Karakeçi bölgesi üretime büyük katkı sağlayan bir bölgemiz, en büyük sorunlardan bir diğeri de Yol, Karakeçili yolu bölgede işlek bir konuma sahip ve özellikle harman zamanı yoğun olarak kullanılan bir güzergah, fakat yolun dar olmadı sebebiyle sık sık kazalar yaşanmakta. Tüm sorunları biliyoruz, bunları halletmemiz için CHP'ye oy istiyoruz. Allahın izni ile 14 Mayıs zaferimiz olacaktır. "

Mahmut Tanal:" Çiftçiyi perişan ettiler, elektrik faturaları resmen iflas ettiriyor,tarımı bitirdiler, bunlara vereceğimiz en büyük ders, 14 Mayıs'ta sandıklara gidip CHP'ye oy vermektir. Bu sebeple desteklerinizi bekliyoruz. Size söz veriyoruz, CHP iktidarında çiftçiye elektriği bedava vereceğiz,Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun sizlere sözü var. " dedi. 

Müslüm Akalın: Adaleti bitirdiler, adalet sadece adliye koridorunda değildir. Tarım da adaleti bitirdiler, eğitimde fırsat eşitliğini bitirdiler, esnafı bitirdiler. Ülkenin değişime ihtiyacı var. Allahın izni ile 14 mayısta hep beraber değiştireceğiz. Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195