Title of a News Article

CHP Heyetinden flaş açıklamalar

CHP Heyetinden flaş açıklamalar
banner206

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, “Hukuksuzca desteklemelerine el konuldu Şanlıurfa’daki çiftçilerimizin ve vatandaşlarımızın. Neden hukuksuzca diyorum? Danıştay’ın 10’uncu dairesinin verdiği karar var. O karar istinaden bile uygulama yapılmadı. Buna rağmen çiftçimizin desteklemesine el konuldu. Tarlanın sulamaya en çok ihtiyaç duyduğu zamanda çiftçimiz yapayalnız kaldı” dedi.

Enerji ve Altyapıdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığında, milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinden oluşan heyet sabah saatlerinde Şanlıurfa'ya geldi.

İki gün boyunca kentte olacak olan heyet İl Başkanlığı'na geçti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, burada bir basın açıklaması yaptı. Akın Şanlıurfa’da yaşanan elektrik kesintileri ve desteklemelere el konulması konularına değindi.

“TARLANIN SULAMAYA EN ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞU ZAMANDA ÇİFTÇİMİZ YAPAYALNIZ KALDI”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Şanlıurfa’da desteklemelere hukuksuzca el konulduğunu ifade ederek, “Şanlıurfa’nın dertlerine derman olmaya geldik. Bu iki günlük programda sorunları yerinde tespit edip, raporlaştırıp genel başkanımıza sunacağız. Meclisin kürsüsünden de bütün sıkıntılarınızı dile getireceğiz. Burada bir sorun vardı elektrikle alakalı. Bir dağıtım şirketi var Dicle dağıtım şirketi. Sayın cumhurbaşkanı daha önce yaptığı konuşmada enerjide çağ atladık dedi. Enerji de çağ atladık diyenlerin bunu çok iyi bilmesi lazım. Çağ atlayan enerjide sadece faturalar oldu. Ve çağ atlayan Şanlıurfa’da elektrikleri kesilen vatandaşlarımız oldu. Mardin’de elektrikleri kesilen vatandaşlarımız oldu. Hukuksuzca desteklemelerine el konuldu Şanlıurfa’daki çiftçilerimizin ve vatandaşlarımızın. Neden hukuksuzca diyorum? Danıştay’ın 10’uncu dairesinin verdiği karar var. O karar istinaden bile uygulama yapılmadı. Buna rağmen çiftçimizin desteklemesine el konuldu. Tarlanın sulamaya en çok ihtiyaç duyduğu zamanda çiftçimiz yapayalnız kaldı. Bekledi dedi ki, su nerede su, su gelmesi lazım” dedi. kaynak: rhaajans

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195