Title of a News Article

CHP'li Budak'tan kayyumla ilgili sert sözler!

CHP'li Budak'tan kayyumla ilgili sert sözler!
banner206

Şanlıurfa'da, bir süre önce CHP genel merkezi tarafından görevden alınan İl Başkanlığı yönetimi ve yerine atanan kayyum heyetiyle sert bir açıklamada bulunan partili isim Ahmet Budak, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında yakaşık 2 önce deprem yaşanmıştı. İl Başkanı Hayrettin Cidir ve yönetimi genel merkez tarafından görevden alınmış ve yerine Mimarlar Odası Başkanı Ferhat Karadağ ile bir heyet atanmıştı.

Alınan bu kararla birlikte atanan kayyum heyetinin 45 gün içerisinde olağan kongreye gitmeye gerekiyordu. 

Yıllardan beridir partinin bir neferi olarak çalışan Ahmet Budak'ta görevden alınan isimlerden oldu.

Verilen sürenin dolduğunu ve partinin işgal edildiğini belirten eski il Başkanlığı yönetimi Başkan Yardımcısı Ahmet Budak yaptığı açıklamasında şunları söyledi;

"Sn CHP MYK .PM . Milletvekillerimiz Şanlıurfa iline 45 önce atanan 7 kişilik Kayyum’un süresi dolmuş olup il kongre kararı almayıp M. Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP asla Kayyumlarla yönetilemez Genel merkezin Yazılı talimatının 45 günlük süresinin dolmasına rağmen hesaba almayıp şu an il başkanlığı işgal durumdadır bu yapılanlar sn Gn Başkanımız Kemal Kılıçdaroğluna yapılan büyük saygızıslıktır ey MYK elinize Vicdanınıza koyun İktidara giden partimizi toparlamak adına acilen il kongresinin yapılması Seçimle gelen hak eden kişilere verilmelidir CHP olarak kayyumlara karşı partıdik 7 kişilik kayyumla yönetilemez bu atama yapılırken hiçmi öz geçmişlerine bakmadınız şanlıurfa bunu hak etmiyor 17 .Yıl sonra şanlıurfa da 1 Vekil çıkardık Böyle bir Kayyum ataması yapılacaksa ilin Parti meclisine ilin Vekiline ildeki kanat önderlerine ve partideki görev yapan kişilere sorulmadan nasıl olur Saygılarımla . Ahmet BUDAK" 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195