Title of a News Article

CHP Urfa teşkilatında istifa depremi!

Şanlıurfa'da, siyaset nabzının hızla attığı ana muhalefet partisipartisin bir istifa haberi geldi. Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

2. Kez kayyum ile CHP İl Başkanı olan Ferhat Karadağ ile anlaşamayan teşkilattaki birçok ismin üzeri çizildi. Birçok ilçe teşkilatında yaşanan görevden almaların ardından bu akşam üstü flaş bir istifa yaşandı. 

CHP Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner, kayyum başkanı olarak atanan Ferhat Karadağ tarafından yaşanan rahatslıkları dile getirerek görevinden istifa ettiğini yaptığı bir paylaşımda duyurdu. 

Karadağ'ı sert bir dille eleştiren Çetiner, parti içerisinde yaşanan haksızlıklar ve partili mensupların işten çıkarılmasına binaen istifa ettiğini açıkladı. 

"Yaklaşık iki yıldır yürütmekte olduğum CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. İstifa sebebim partimizdeki çalışan emekçilere yapılan haksızlıktır. Bu haksızlığın müsebbibi partim değil İl başkanlığı koltuğunda oturan şahıstır.. Kamuoyuna saygılarımla."

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2023, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195