Title of a News Article

CHP Urfa Vekilleri seçim çalışmalarını sürdürüyor

CHP Urfa Vekilleri seçim çalışmalarını sürdürüyor
banner206

Seçim çalışmalarına son hız devam eden CHP Şanlıurfa il yönetimi ve milletvekili adayları, önceki gün Viranşehir'de milletvekili adayı İbrahim Direk'in ve İsa Ekinci'nib seçim bürosu açılışını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. Büro açılışların ardından Viranşehir Merkez ve kırsalda çeşitli temasların ardından Şanlıurfa'ya döndüler.

Günde en az iki İlçe programı düzenleyen CHP Şanlıurfa, Harran ve Akçakale programlarını dolu dolu geçirdi. 
CHP Şanlıurfa il örgütü,miletvekili adayları; Mahmut Tanal ve Abdullah direk, CHP Harran ve Akçakale ilçe örgütü, saadet partisi! Deva Partisi Akçakale ve Harran İlçe başkanlarının Katılımıyla; Harran İlçe esnaf gezisi, akçakale İlçe esnaf gezisi ve pekmezli kırsal mahalle ziyaretleri gerçekleştirildi.

ÇİFTÇİ PERİŞAN! 

Akçakale ve Harran kırsalında çeşitli temaslarda bulunan milletvekili adaylarına en çok çiftçi dert yandı. 

CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Tanal, "DEDAŞ ve Sulama birlikleri çiftçi bitirmiş durumda"
Diyerek konulmasına şöyle devam etti;
" şu an Harran ovasındayız Akçakale ovası'ndayız dünyanın en bereketli en verimli topraklarındayız fakat deaş denen baş belası Burada çiftçilerimizi o kadar mağdur etmiş ki çiftçilerimiz çiftçilik yapamayacak duruma gelmiştir, artan fahiş elektrik fiyatları çiftçiyi perişan etmiş vaziyette, zaten ekonomik kriz gübreği tohumu mazotu yeterince maliyetini arttırdı çiftçiyi perişan etti Bir de üstüne Dedaş  belası bu bölgede Tarım yapılamaz hale geldi. " dedi. 

OKUL YOK, ALTAPI YOK! 

Bölgede yeterince hizmet yapılmadığı ve okul eksiklerini görüldüğünü söyleyen milletvekili adayı Abdullah Dilek konuşmasını şu şekilde devam etti; Harran o Akçakale'de neredeyse gittiğimiz bütün kırsal bölgelerde Okul veya öğretmen eksiği göze çarpıyor üzülerek şunu söylemeliyim ki 2 sınıfa gelmiş bir öğrenci hala okuma yazma bilmiyor. Taşımalı eğitim ve birleştirilmiş sınıf Eğitim şekli bu bölgede ne yazık ki öğrencileri eğitimde eksik bırakmıştır. " dedi. 

Pekmezli kırsal mahallesinde CHP'ye çoşkulu karşılama 

Ilçe merkezlerinde esnaf ziyareti ve çeşitli temaslarının ardından pekmezli kırsal Mahallesi'ne inen CHP Şanlıurfa Milletvekili adayları ve yönetimi vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. 
Sorunlarını anlatan vatandaşlara, CHP Şanlıurfa milletvekili adayı Mahmut Tanal şunları söyledi; " kıymetli Akçakale ile vatandaşlarım en 4 dönemdir İstanbul milletvekiliyim Fakat, hep şanlıurfa'lıların hakkını savundum. Elimden geldiğince sorun ve sıkıntılarınızı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gündeme getirdim. Fakat artık İstanbul milletvekili sıfatıyla değil Şanlıurfa Milletvekili sıfatıyla sizlere hizmet etmek istiyorum. kıymetli hemşehrilerim 22 yıldır AK Parti'ye sürekli oy verdiniz fakat AK Parti 22 yıldır sürekli sizleri mağdur etti yeter artık bunlara oy Moy yok Bunları gönderelim."

AKALIN'DAN BAHÇELİEVLER ESNAF ZİYARETİ! 

CHP Şanlıurfa milletvekili adayları, Bir yandan İlçe ve kırsal mahallelerde seçim çalışmaları yürütürken diğer adaylar da Kent merkezinde çalışmaları yoğunluk veriyor. 

Önceki gün Oda Ziyaretleri gerçekleştiren CHP Şanlıurfa milletvekili adayı Müslüm Akalın; depremden en fazla zarar gören Bahçelievler semti esnafını ziyaret etti. Zorla ayakta kaldıklarını ifade eden Esnaf; 
"Ekonomik kriz, Deprem ve sel felaketleri ne yazık ki en çok bizi etkiledi,  zaten Kazancımız elektrik ve kira parasını çıkarmıyor du birde deprem ve sel felaketi olduktan sonra Bahçelievler adeta hayalet semte dönüştü,çoğu esnaf kepenk kapatmak zorunda kaldı. "

Esnafın tüm sorunlarını biliyoruz ve bunları çözmeye hazırız diyen milletvekili adayı Akalın şunları söyledi ; " Esnaf bir toplumun ekonomik tsblosudur, eğer esnaftan işler yolunda gitmiyorsa büyük bir sorun vardır. Esnaf bir toplumun bel kemiğidir, esnaf, ekonomik kriz çemberine ve faiz lobilerine teslim edilirse ne yazık ki kepenkler aşağı iner ve bugünkü yıkık tablo ortaya çıkar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195