Title of a News Article

Damat mı Torun mu?

Damat mı Torun mu?
banner206
AK Parti Şanlıurfa’da ilçe kongrelerini yapmaya devam ediyor.

Hafta sonu Birecik ve Halfeti ilçe kongrelerini de gerçekleştiren AK Parti’de, Haliliye, Ceylanpınar ve Siverek kongreleri kaldı. Bu ilçe kongrelerinin ardından il kongreleri yapılacak.

HALİLİYE’DE İŞLER KARIŞIK

AK Parti’nin Haliliye İlçe kongresi için bir süre önce tarih belirlenmişti. Ancak bazı adaylar tarafından AK Parti Genel Merkezine yapılan baskılar sonucunda, Haliliye İlçe kongresi ertelendi. Şuanda AK Parti Halili Şanlı Haber Ajansı’nın aldığı bilgiye göre; AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığını sürdüren Süleyman Aksu’nun ismi yeniden başkanlık için geçiyor. Ayrıca Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu’nun oğlu Av. İbrahim Eyyüpoğlu’nun da başkanlığa talipli olduğu öğrenildi. AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu’nun damadı Süleyman Aksu ile torunu İbrahim Eyyüpoğlu’nun AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığına talipli olması kamuoyunda ‘Damat mı, torun mu kazanacak?’ sorularına neden oluyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın mevcut başkan Süleyman Aksu’yu desteklediği ve bazı milletvekillerinin de farklı isimler sunduğu öğrenildi.

CEYLANPINAR’DA BAŞKANLIK AKSAK AİLESİNE Mİ VERİLECEK?

Bu arada AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı seçimi için de heyecan dorukta. Ceylanpınar’da da başkanlık için değişim söz konusu. Henüz kongre tarihi belirlenmezken, AK Parti’nin Ceylanpınar ilçe Başkanlığını Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Abdullah Aksak’ın ailesinden birisine vermeyi düşündüğü belirtiliyor. Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak'ın mazbatası, 18 yaş altındayken ruhsatsız silah bulundurmaktan dolayı bir yıldan fazla hapis cezası aldığı gerekçesiyle 12 Aralık 2019 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilmişti. Öte yandan AK Parti Siverek İlçe Başkanının değişmesine de kesin gözle bakılıyor. Henüz Siverek İlçe Başkanlığı seçiminin ne zaman yapılacağı belli olmadı.

KAYNAK: SANLİAJANS.COM

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2020, 19:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Can
Mehmet Can - 4 yıl Önce

İbrahim’i tanırım çok düzgün karekterli biri, eminim birliği ve küskünleride geri partiye getirir. Hayırlısı olsun

DOĞRUCU DAVUT
DOĞRUCU DAVUT - 4 yıl Önce

TECRÜBELİ, KARAKTERLİ İNSAN HER ZAMAN DAHA MAKBULDÜR.

SIRADAKİ HABER

banner195