Şanlıurfa'da, bir kaç gün önce silahlı saldırıya uğrayan AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu’nun oğlu judo antrenörü Mücahid Delioğlu’nun vurulma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Silahlı saldırı olayı 2 Eylül Cumartesi günü akşam üzeri Haliliye ilçesi Bahçelievler semtinde bir kafenin önünde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, birşeyler içmek üzere kafeye giden Mücahid Delioğlu, telefonla konuşmak üzere kafenin dışına çıktı. Günlerdir takip edildiği öğrenilen Delioğlu, telefon ile görüşme yaptığı esnada sırtı dönük bir şekilde silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli Delioğlu’nu vurduktan hemen sonra kaçarak izini kaybettirdi. 

Güvenlik kamerasına yansıyan silahlı saldırının görüntülerini paylaşan Delioğlu, şunları söyledi;

Başkan Begit Vali Şıldak'ı ziyaret etti Başkan Begit Vali Şıldak'ı ziyaret etti

"Tetikçi her zaman gittiğim cafede içeride oturmuş ve beklemeye başlamış. 

Birlikte oturduğum 2 arkadaşımın yanından kalkıp kapı önüne çıktığımda ise birkaç kez yanımdan geçerek arkamı dönmemi beklemiş ve kalleşçe iki kurşun sıkarak, kaçmıştır. 

Demem o ki; Kurşun sıkanı hiçbir şekilde tanımadığımı belirttiğim halde, beni ve Babam Ali İhsan Delioğlu’nu Urfa’ya ve Urfalılara hizmet etmekten alıkoyabileceklerini düşünen zihniyet boşuna çırpınmasın. 

Emniyet güçlerimizin azmettiricileri en kısa sürede yakalayacağına eminim."