Title of a News Article

Doktor Arslan aday adaylığını ilan etti

Doktor Arslan aday adaylığını ilan etti
banner206

Şanlıurfa'da, siyasi hareketliliğin başladığı şu günlerde seçimlere 2 ay gibi bir süre kala aday adaylık başvuruları devam ediyor. Kentin tanınmış saygın isimlerinden birisi olan Dr. Faruk Arslan, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler öncesi seçim takvimi belirlendi. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenen seçim takvimi çerçevesince siyasi partilere milletvekili aday adaylık başvuruları dün başladı.

Her seçimde AK Parti'nin kalesi olmayı başaran illerden birisi olan Şanlıurfa'da, siyasi partilere başvurular devam ediyor.

Şanlıurfa'nın tanınmış saygın, eski İl Sağlık Müdürlerinden ve şuan da Özel Meydan Hastanesi Başhekimi olan Dr. Faruk Arslan, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu ilan etti.

Birçok kesim tarafından tanınan ve takdir edilen Dr. Faruk Arslan, bugün AK Parti İl Başkanlığı'na giderek, yeniden siyasete atıldı. Dost ve akrabaları ile parti binasına giden Arslan, başvuru talebini seçim işlerinden sorumlu Serkan Arıcı'ya teslim etti.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2023, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195