Title of a News Article

Dün istifa eden Şaşkın HDP'ye mi geçiyor?

Dün istifa eden Şaşkın HDP'ye mi geçiyor?
banner206

Şanlıurfa'da son günlerdeki siyasi hareketlilik devam ederken, Saadet Partisi Karaköprü İlçe Başkanlığı görevini bırakan Kasım Şaşkın, istifasına dair açıklamalarda bulundu.

Kulislerde, Halkların Demokratik Partisine (HDP) geçeceği öne sürülen Şaşkın, Urfa Pusula'ya yaptığı açıklamada, iddiaları yalanladı.

Herhangi bir partiye geçiş yapmayacağını söyleyen Şaşkın, "Ne HDP ne de başka bir partiye geçiş söz konusu değildir. Daha önce Hüda Kaya ile Demokratik İslam Çalıştayı adı altında çok çalışmalar yaptık. Ama bu HDP'ye geçeceğim anlamına gelmiyor. Hüda Kaya benim kıymetli bir hocamdır. Kesinlikle HDP, AK Parti, CHP veya başka bir partiye geçmem söz konusu değil." dedi.

'AK PARTİ'DEN DE HDP'DEN TEKLİF VARDI'

Yakın zamanda bazı teklifler aldığını da aktaran Şaşkın, "Yakın zamanda AK Parti'den de HDP'den de teklifler olmasına rağmen, istifamda da belli ettim zaten. Ben Saadet Partiliyim, sadece görevimden istifa ediyorum. Partideki mevcut şartlar düzelirse mahalle temsilciliği olsa dahi gidip partimde görevimi alacağım. Benim için önemli olan davadır. Yoksa herhangi bir partiye geçişim söz konusu değildir." diyerek sözlerini noktaladı. Urfapusula

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195