Title of a News Article

Ekinci’den açılışa davet

Ekinci’den açılışa davet
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı adına açacağı seçim bürosunun açılışı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katılımıyla yarın (Cuma) yapılacak.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan Cevahir Asuman Yazmacı’ya destek vermeye devam ediyor. Viranşehir bölgesi adayı Yazmacı’yı seçim çalışmalarında yalnız bırakmayan Başkan Ekinci, Yazmacı adına ‘Seçim İrtibat Bürosu’ da açıyor. Yenişehir Mahallesi’nde hizmete girecek olan seçim bürosunun açılışı, 5 Mayıs Cuma günü (yarın) saat 13.00’te Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Seçim bürosunda yapılan hazırlıkları inceleyen Başkan Ekinci, Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını büyük coşku içerisinde yapacaklarını söyledi.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerin tarihin en kritik ve en önemli seçimlerinden biri olduğunu, azim ve kararlılıkla halka hizmetkar olmak için çalıştıklarını belirten Başkan Ekinci, “AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayımız Sn. Cevahir Asuman Yazmacı Hanımefendi adına Yenişehir Mahallemizde Seçim İrtibat Bürosu açıyoruz. Seçim büromuzda yapılan çalışmalarımızı gözden geçirdik, son hazırlıklarımızı tamamladık. Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ ve Milletvekili Adayımız Sn. Cevahir Asuman Yazmacı’nın katılımlarıyla yarın seçim büromuzun açılışını gerçekleştireceğiz. Seçim bürosunun açılışına tüm halkımız davetlidir” dedi.

Başkan Ekinci, daha sonra bölgedeki esnafın sorun ve talebini dinledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195