Title of a News Article

Erbakan, Siverek'te davul zurnayla karşılandı

Erbakan, Siverek'te davul zurnayla karşılandı
banner206

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Diyarbakır’dan karayolu ile Adıyaman’a giderken Siverek ilçesinde partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Adıyaman’da bir programa katılmak üzere bugün uçakla Diyarbakır Havaalanı’na gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, daha sonra karayolu ile Adıyaman’a doğru yola çıktı. Erbakan, geçiş güzergahı olan Siverek ilçesinde Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Çolak, ilçe teşkilat başkanları ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

ERBAKAN: CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Davul zurna eşliğinde yoğun sevgi seliyle karşılanan Erbakan, miting havasında kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Erbakan, yaptığı konuşmada, “Bu yeni dönemde Yeniden Refah Partisi olarak sürdürmeye devam ediyoruz. Aynı ruhla, aynı heyecanla, aynı dava uğrunda aziz milletimizin, İslam âleminin ve bütün ezilenlerin kurtuluşu için Yeniden Refah Partisi olarak Türkiye’nin dört bir yanında en gayretli çalışmalarımızı canla, başla devam ettiriyoruz. Cenab-ı Allah inşallah biran evvel menzile ulaşmayı, iktidar olmayı, Milli görüş zihniyetiyle Türkiye’yi ayağa kaldırıp yeniden büyük Türkiye haline getirmeyi nasip etsin” dedi.

Erbakan, partililerle bir süre sohbet ettikten sonra Adıyaman’a gitmek üzere yola çıktı.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2021, 22:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195