Title of a News Article

Erdoğan paylaşımında Urfa'ya da yer verdi

Erdoğan paylaşımında Urfa'ya da yer verdi
banner206

Bugün Ankara'da başlayan 'Tam Bana Göre Festivali'ne 81 ilden katılımlar gerçekleşti. Açılış öncesi standları gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, görsel paylaşımında Şanlıurfa'ya da yer verdi.

5-9 Ekim tarihleri arasında Millet Bahçesinde düzenlenen ve bugün kapılarını açan Tam Bana Göre Festivali'ne yurdun dört bir yanından binlerce genç katıldı. 

Festival alanında stand kuran Belediyeler arasında Şanlıurfa'da vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, festivalin açılışı öncesi standları ziyaret etti. Haliliye Belediyesi standını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a burada Belediye Başkanı Mehmet Canpolat coğrafi tescilli Culha hediye edildi ve akabinde toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

ERDOĞAN'IN PAYLAŞIMINDA URFA KARESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, standları gezdikten sonra festivalle ilgili görseller içeren bir paylaşım yaptı. 3 adet fotoğraf içerikli paylaşımda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın da karede olduğu bir toplu fotoğraf paylaşan Erdoğan, takipçileri tarafından büyük beğeni aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Millet Bahçemiz 5 gün boyunca konserlerden sinema ve tiyatro gösterilerine, sohbetlerden gastronomiye yaklaşık 300 etkinliğe ev sahipliği yapacak. Gençlerimizi eğlenebilecekleri, öğrenebilecekleri, verimli vakit geçirebilecekleri Tam Bana Göre Festival’e davet ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2022, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195