Title of a News Article

Erdoğan Urfa'dan mutlu ayrıldı

Erdoğan Urfa'dan mutlu ayrıldı
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün geldiği Şanlıurfa'dan mutlu ayrıldı. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen Erdoğan, önce mitingde konuştu ardından ise iftar sofrasında depremzedelerle bir araya geldi. Urfalılarla vakit geçiren Erdoğan gece yarısı Şanlıurfa'dan ayrıldı.c Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'a toplu açılış ve diğer programların başarılı geçmesinden dolayı teşekkür etti. 

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını sürdüren ve hergün bir kentte mitingler düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da coşkuyla karşılandı. Nevali oteli arkasında onbinlerce kişiye hitap eden Erdoğan, burada hem temel atma törenine katıldı hem de TOKİ tarafından bitimi tamamlanan konutların ev sahiplerine anahtarlarını teslim etti.

Ramazan ayı nedeniyle iftar sofrasında depremzedelerle aynı sofrada buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentten gece yarısı ayrıldı.

GAP Havaalanındaki uğurlama törenine milletvekili adayları, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve devlet erkanı katıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2023, 01:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195