Title of a News Article

Erdoğan, Urfa üzerinden Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi

Erdoğan, Urfa üzerinden Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da yapımı tamamlanan 1 milyar 353 milyon tutarındaki projelerin açılışını gerçekleştirdiği törende CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Şanlıurfa'da verdiği bedava elektrik vaadi üzerinden eleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'daki konusmasında, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ücretsiz elektrik vaadi üzerinden eleştirerek, "Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa Belediyesi'ni bize verin, elektriği bedava verelim, dedi. Aydın tarım kenti mi, çiftçilerimiz burada, hadi bakalım Aydın'da sen belediye başkanına ver talimatı Aydın'da elektrik çiftçimize ücretsiz olarak verilsin. Bu Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünyadan haberi yok. Elektriğin yönetimi şu anda bizde, belediyelerde mi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda. Sen bunu bilmeyecek kadar cahilsin. 14-15 büyükşehir sende, hadi ver talimatı da bedava elektriği versinler. Bunun hesabını sormaya var mıyız, böyle bir hakları var mı, biz bu tür yalanlardan çok bıktık" diye konuştu.

"İKTİDAR RÜYASI GÖRENLERE ALDIRIŞ ETMEYİN"
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Buradan tüm milletimize sesleniyorum. Kendi kifayetsizliklerini gizlemek için, karamsarlık pompalayanlara müsaade etmeyin, iktidar rüyası görenlere, ülkenin kalkınma trenini yoldan çıkarmak isteyenlere aldırış etmeyin. Sıkıntıları biz çözeriz, Kemal Kılıçdaroğlu değil, onun öyle bir iradesi yok. 20 yıl bütün bu yatırımları nasıl yaptıysak, yolları havalimanları ulaşımı nasıl yaptıysak bunları biz yaparız. 2023' te sizlerden daha çok destek istiyoruz. Bu kutlu yolda Aydın'a lider olmak yaraşır. Buradan öyle bir ses verin ki duymayan kalmasın" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
HALİL
HALİL - 2 yıl Önce

EFENDİM BEN HAZIRIM EMİR VERİRSENİZ UYGUN GÖRÜRSENİZ YARIN YOLA ÇIKARIM BEN EMRİNİZDEYİM

HALİL
HALİL - 2 yıl Önce

BEN SİZİNLE BİRLİKTEYİM SİZİN EMRİNİZDEYİM UYGUN GÖRÜRSENİZ YARIN YOLA ÇIKIP GELMEK İSTERİM

SIRADAKİ HABER

banner195