Title of a News Article

Eski bir AK Partili daha parti kuruyor

Eski bir AK Partili daha parti kuruyor
banner206

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve Eski Bakanlardan Ali Babacan'ın kendi partisini kurmasının ardından Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in de kendi partisini kurmak için kollarını sıvadığı haberi, siyaset camiasına bomba gibi düştü.

Türkiye'de 2018 seçimlerinden itibaren uygulanmaya başlanan 50+1 sistemi nedeniyle çok sayıda yeni parti de Türk siyaset hayatına katıldı. AK Parti cephesinde Davutoğlu ve Babacan'ın parti kurmasının ardından yeni bir isim daha kendi partisini kurmak için harekete geçti.ANKARA'DA GENEL MERKEZ BİNASI ARIYOROda TV'de yer alan habere göre Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, parti kurmak için hazırlıklara başladı. Ayrıca Şahin'in yeni partisi için Ankara'da bina arayışında olduğu da öne sürülen iddialar arasında.TOPLANTILARDAN İLK GÖRÜNTÜ GELDİŞahin'in kurmayı planladığı partinin ikinci adamının eski DYP ve AK Parti Milletvekili Saffet Kaya olduğu ve partinin toplantı ve özel görüşmelerinin Kaya'nın ofisinde yapıldığı bildiriliyor.Saffet Kaya'nın ofisinde yapılan İdris Naim Şahin'in başkanlığındaki ilk toplantıya katılan isimler ise şöyle: Kayseri'den iş insanı Halil İbrahim Çevik, Bursa'dan Dursun Akdağ, Halil İbrahim Kara ve Saffet Kaya.

İşte ilk toplantılardan gelen ilk fotoğraf:Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun ardından eski AK Partili İdris Naim Şahin de parti kuruyor.

Kaynak: ODA TV

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2022, 01:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195