Title of a News Article

Fatih Bucak 1 günde 6 büro açtı

Fatih Bucak 1 günde 6 büro açtı
banner206

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Bucak, kentte 1 günde 6 seçim bürosunu görkemli şekilde açtı.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için Şanlıurfa’dan Bağımsız Milletvekili Adayı olan Fatih Mehmet Bucak, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 2019’daki yerel seçimlerde 30 bin oy alan ve önümüzdeki seçimlere de iddialı bir şekilde hazırlanan Bucak, kentte 6 seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Konvoy halinde kente gelerek seçim bürolarını tek tek görkemli bir şekilde açan Bucak, kendisine destek veren tüm dostlarına teşekkür etti.

Davul zurna ve folklor gösterisinin de yer aldığı açılışlarda; Bucak’a büyük ilgi vardı. Vatandaşlar Bucak ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Seçim bürolarının açılış kurdelesini vatandaşlarla birlikte kesen Bucak, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde halkın desteğiyle TBMM’ye milletvekili olarak gitmek istediğini söyledi.

Bu arada daha önce Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini açıklayan Bucak’ın seçim bürolarında Erdoğan’ın fotoğraflarının yer alması dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2023, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195