Title of a News Article

Flaş açıklamalarda bulundu

Flaş açıklamalarda bulundu
banner206

Şanlıurfa'da, dün yapılan AK Parti İl Başkanlığı 7. olağan kongresinde Saadet Partisi'nden istifa ederek AK Parti saflarına katılan 17 meclis üyesinden birisi olan Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Ecz. Hasan Özer'den flaş bir açıklama geldi.

11 Nisan kapalı spor salonunda dün gerçekleşen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı 7. olağan kongresinde yeni il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da videokonferans ile katıldığı Şanlıurfa İl Kongresinde, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki 17 meclis üyesinin partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçtiğini duyurdu. 

AK Parti'ye geçen 17 isimden birisi olan Haliliye Belediyesi Meclis üyesi Ecz. Hasan Özer, Saadet Partisi'nden istifa ederek AK Parti'ye geçiş yaptı.

Meclis Üyesi Hasan Özer, flaş bir açıklamada bulunarak, AK Parti'ye geçmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden bir mesaj yayımladı. 

Özer mesajında şunları söyledi;

"Dün yapılan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı kongresine katılım sağlayarak geçiş yaptık. AK Parti'nin ülke genelindeki gücünün farkındayız. Sayın Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tekrar burada hizmet etmeye geldim. Haliliye Belediyesi meclisinde de Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat'a, yapacağı her türlü hizmette arkalarında olacağım. Memleketimizin ilçemizin kalkınması için tüm çalışmalara sonuna kadar destek vereceğim. AK Parti saflarına geri döndüğüm için mutluyum. İl Başkanı seçilen Sayın Abdurrahman Kırıkçı'yı da ayrıca tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Malumunuz bugün mübarek birgün. 3 Ayların başlangıcı olan Regaip Kandili bugün. Bu vesile ile tüm İslam Alemi'nin Regaip Kandilini kutluyorum."

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2021, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195