Title of a News Article

Genç iş adamı Emre Atçı da aday adayı oldu

Genç iş adamı Emre Atçı da aday adayı oldu
banner206

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri öncesi siyasi partilere aday adaylık başvuru süreci tamamlandı. Şanlıurfalı genç iş adamı Emre Atçı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı oldu.

Siyaset kazanının kaynadığı şu günlerde Yüksek Seçim Kurulu'nun açıkladığı seçim takvimi kapsamında aday adaylık süreci dün tamamlandı. Aday adaylık başvurularında son güne girilirken, dün AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'na giden iş adamı Emre Atçı, vekillik için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Atçı, başvurusunu yaptıktan sonra İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'yı ziyaret etti.  Kırıkçı, AK Parti'den aday adayı olan Emre Atçı'yı tebrik ederek başarılar diledi.

Genç iş adamı Emre Atçı Şanlıurfa'da, birçok sektörde işler yapmış birisi. İnşaat Mühendisi olan Atçı, çok sayıda kamu kurumun alt yapı ve üst yapı çalışmalarında yüklenici firma hizmetinde bulundu ve çalışmalarına halende devam ediyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Emre Atçı, “Meslek örgütü ve kamu yararı ilkesini koruyacağız, yeni bir anlayış ile geleceği inşa edeceğiz. Şanlıurfa’nın birçok bölgesinde önemli projelerde görev aldık. Daha büyük projelere imza atmak ve kentimizin gelişimine katkıda bulunmak için milletvekili aday adaylığı başvurumuzu yaptık.  Takdir parti büyüklerimizin ve Şanlıurfa kamuoyunundur” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2023, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195