Title of a News Article

Günbegi'den görkemli açılış...

Günbegi'den görkemli açılış...
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet İlhami Günbegi'nin seçim bürosu açılışı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla görkemli bir programa dönüştü.

Eyyübiye ilçesinde gerçekleştirilen büro açılışına Adalet Bakanı ve 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 24. Dönem Milletvekili Abdülkerim Gök, 28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl ve İlçe teşkilatı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, “Milletimizin bütün kesimlerini tek tek ziyaret ediyoruz. Büyük bir gururla bunu yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki bugüne kadar ülkemizin bütün kangren olmuş sorunlarını çözmüş olan AK Parti ve AK Parti kadroları bundan sonra da bütün sorunları çözecek olan tek adrestir. Bunun temsilcileri olarak da bizler milletimizin huzuruna çıkmaktan, onların sorunlarıyla yüzleşmekten asla çekinmeyiz” dedi.

Eskiye dönmeyeceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “Biz bugün TOGG’u, uçakları, tüp geçitleri, İHA ve SİHA'ları yapan bir dünya liderinin arkasında dünyayı şahlandırmaya devam edeceğiz. Bunun ismi Recep Tayyip Erdoğan'dır” ifadelerini kullandı.

GÜNBEGİ: İCRAATIN ADRESİ AK PARTİ’DİR

Özelde Eyyübiye'yi, genelde Şanlıurfa'yı gezdiklerini kaydeden AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet İlhami Günbegi, “Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar en kapsamlı parti AK Parti ve bunun başında dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Hazine boş diyorlardı, madem hazine boşsa niye diyorsunuz ki hazinedeki altınları, hazinedeki paraları dağıtacağız? Boş diyordunuz hani. Derler ya 'bu ne turşu, bu ne lahana?' Eğer ellerinde bir proje olmuş olsa, eyvallah diyeceğiz. İcraatın çalışmanın başarının adresi AK Parti. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Türkiye 100 yılı için gayret bizden Zafer Allah'tan” dedi.

BAKAN BOZDAĞ: HAK VE HÜRRİYETİN ÖNÜNDEKİ TÜM ENGELLERİ KALDIRDIK

AK Parti adına Eyyübiye açılan seçim bürosunun hayırlı olması temennisinde bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “MHP ile AK Parti olarak biz 2008'in Ocak ayında anayasanın 10 ve 42. maddelerini değiştirdik. Devlet herkese eşit davranacak, kimse kanunda yazmadıkça eğitim öğretim hakkından yoksun bırakılmayacak diye anayasaya hüküm koyduk. AK Parti'ye kapatma davası açtılar, kolay gelmedik. Peki, şimdi soruyorum: Bugün Türkiye'de başörtülü kadınların eğitim öğretim hakkı tam sağlandı mı? Artık yavrularımız ortaöğretimde, yüksek öğretimde dilediği kıyafeti giymek suretiyle okuyorlar mı? Bu CHP zihniyeti ve Kılıçdaroğlu, bizim yaptığımız her düzenlemeyi alıp Anayasa Mahkemesine götürüp milletimizle davalık olan zihniyetin temsilcisidir. Ama şimdi bu ayıp Türkiye'de yok artık. Üniversitede başörtülü-başı açık ayrımı yok, ortaöğretimde yok. Büyük bir hak ve hürriyet kullanımı önündeki engeli beraber kaldırdık. Şimdi tekrar soruyorum, doktorlarımız var mı? Başörtülü hâkimler, savcılar, polis, asker, subay, kamunun her alanında çalışan başı açık ve başörtülü kardeşlerimiz var. Daha nice ilklere bu kadro, Şanlıurfa içinde, Türkiye içinde imza atacak. Türkiye'nin ilklerini daha da ilerilerini durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecek. 10 günümüz kaldı ve bakıyorum ki Türkiye yüz yılı için, Şanlıurfa için, Eyyübiye için yarın değil, hemen şimdi. Ben bütün kardeşlerimden, 14 Mayıs akşamı kesin sonuçlar alıncaya kadar seferberlik göreviyle çalışan, kendi kendine durumundan vazifeye çıkaran dava adamları şuuruyla, bu meseleye sahip çıkmaya bir kez daha davet ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195