Title of a News Article

Güneş, Kadınlar Günü'nü kutladı

Güneş, Kadınlar Günü'nü kutladı
banner206

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, 8 Mart Dünya Kadınlar nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, "8 Mart Dünya Kadınlar gününde öncelikle yüreği acıyla doluyken onurlu ve dik duruşuyla 'Vatan Sağ Olsun' diyerek; azametli ve gururlu varlığıyla Aziz Milletimizi şereflendiren Saygıdeğer Şehit Analarımıza sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyor, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü sevgi ve saygıyla kutluyorum." Dedi.

Başkan Güneş, mesajının devamında şöyle konuştu: "Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey bir konuşmalarında, 'Kadınlarımız göz nurudur, baş tacıdır, üzerinde yaşadığımız vatan coğrafyasının yükünü bir sevdayla omuzlayan aziz millet varlığının ana direği, ana yüreği, ana fikridir. Bütün kadınlarımızın çehresi ışıklı, üstelik bakışları aydınlık yarınların müjdesiyle doludur' sözleriyle kadınlarımızın önemini bir kez daha dile getirmiş, onları nazarımızda en özel mevkiye konumlandırmıştır.
Bizler de Bilge liderimizin izinde, kadınlarımızı her daim üstün tutup, layık olduğu değeri ve yaşam şartlarını sunmakla mükellefiz. Kadınlarımızın iş hayatında ve siyasette kısacası hayatın her alanında daha aktif olması için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Şunu da eklemek istiyorum ki; Kadınlar sadece 8 Mart’ta değil, ömür boyu hayatımızdalar ve dolayısıyla sadece bir gün değil, hayatımız boyunca eşitlik ilkesi çerçevesinde görüp hayatımızı sürdürmeliyiz. 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, daha güçlü, daha mutlu yarınlar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195