Title of a News Article

Güneş'ten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı...

Güneş'ten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı...
banner206

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayarak, Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, şehitleri rahmetle andığını belirttiği mesajında, şehitlere duyulan minneti dile getirdi.
Cumhuriyetin tam bağımsızlığına da vurgu yapan Güneş, "Cumhuriyetimizin özgürce yaşatılmasına vesile olan şehitlerimize minnet borçlu olduğumuzu vurgulamamız gerekiyor. Tam bağımsız olmamızın teminatı olan cumhuriyetimizin sahiplenmesi noktasında MHP olarak duruşumuz sonsuza kadar sürecektir. Cumhuriyetimizin 99. yıldönümünü ilk günkü heyecanı ile tekrar yaşamanın gururu içerisindeyiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün 99 yıl önce kurduğu, demokrasi ve özgürlüğümüzün temelini oluşturulan Cumhuriyetimiz, ebediyete kadar yaşayacak ve bu kutlu emanet her daim dimdik ayakta kalacaktır. Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, Milli Mücadele kahramanlarına, muhterem şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler niyaz ediyorum. Onların emanetini sonsuza kadar yüceltip koruyacağız" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195