Title of a News Article

Harran'da Halil İbrahim sofrası kuruldu

Harran'da Halil İbrahim sofrası kuruldu
banner206

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz Binlerce vatandaşı Halil İbrahim Sofrasında buluşturdu.

Şanlıurfa’nın Harran İlçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 14 Mayısta gerçekleşen genel seçimlerde cumhur ittifakına gösterilen yoğun teveccühlerden ötürü hemşerilerine teşekkür ederken, binlerce kişiyi verdiği yemek davetiyesinde buluşturdu.

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, 28. Dönem MHP Şanlıurfa Milletvekili adayları, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar, kanaat önderleri ver binlerce vatandaş katıldı.

Açık hava alanına kurulan masalar dolup taşarken, yerli ve yabancı misafirler Başkan Özyavuz’un verdiği yemek davetine yoğun ilgi gösterdiler.

Bu meydan er meydanı diyen Harran Belediye başkanı Mahmut Özyavuz; Bildiğiniz üzere 14 Mayıs genel seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak, Cumhura, Millete ve er meydanına yakışır bir şekilde, milletvekili sayısında çoğunluğu alarak, parlamentodaki yerimizi aldık. Harran ilçesi olarak hem MHP’nin en yüksek oy aldığı ilçe konumundayız hem de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verilen oylarda Türkiye birincisi konumundayız. Bugünde kıymetli hemşerilerimizle yemek davetiyesinde bir araya gelerek, teşekkürlerimizi bildirdik. Bizleri destekleyen, bizlere gönül veren, Bu seçimlerde yanımızda duran, Cumhurbaşkanımızın yanında duran bütün Şanlıurfalı ve Harranlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah bizleri halkımıza karşı hiçbir zaman mahcup etmesin. Burası er meydanı, gönül sevmez her meydanı, korkaklara yorgan döşek, yiğitlere ver meydanı…

Bu Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçerek, Türkiye’de birinci sırada yer almaya devam edeceğiz inşallah. İfadelerine yer verdi.

Resim önizlemesi

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2023, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195