Title of a News Article

Her seçimin galibi Harran...

Her seçimin galibi Harran...
banner206
16 Nisan 2018’de referandumda “evet” oylarıyla Türkiye rekoru kıran Şanlıurfa’nın Harran ilçesi, AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’un öncülüğünde 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimini de yeni bir başarı öyküsü daha yazdı. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 52,59, AK Parti (yüzde 42,56) ve MHP (yüzde 11,1)’inin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın yüzde 53.66’lık oy oranı ile birinci çıktığı seçimde Harran ilçesi, yeni bir rekorun bayramını yaşıyor. Erdoğan ve AK Parti’nin sandık zaferi Harran’da ayrı bir coşku ile kutlanırken, Başkan Özyavuz, yaptığı değerlendirmede, seçmenlere teşekkür etti.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’un öncülüğündeki AK Parti teşkilatı,16 Nisan referandumunda olduğu gibi 24 Haziran seçiminde de sandıktan büyük başarı elde etmenin mutluluğunu yaşadı.

AK Parti’nin Harran’daki seçim destanı sevinçle karşılandı. Özyavuz’un da katılımıyla sokaklara çıkan partililer, ellerindeki Türk bayraklarıyla “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları atarak, seçim başarısını görkemli bir şekilde kutladı.


Harranlıların vatanına, milletine ve bayrağına bağlı insanlar olduğunu dile getiren Başkan Özyavuz, “Harran’ın 24 Haziran seçim zaferi ilk değil. Daha önce girdiğimiz her seçimde benzeri başarıların sevincini ve gururunu yaşadık. Bu yoğun ilgi aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi, saygı ve bağlılığımızın da bir ifadesidir” dedi.


Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunlara ve bölgedeki gelişmelere dikkat çeken Özyavuz, “Vatandaşlarımız bütün bu gelişmelerin farkında. Bölgemiz bir ateş çemberinin içerisinde. Sadece Türk halkının değil bütün İslam alemi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir kurtarıcı olarak görüyor. Bundan dolayı Harranlı hemşehrilerimiz liderimiz Erdoğan’a her seçimde tam destek veriyor” şeklinde konuştu. haberturk

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018, 15:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Harran63
Harran63 - 6 yıl Önce

Başkan bey Akçakale;Harran sıcak asfaltı unutmayalım.

SIRADAKİ HABER

banner195