Title of a News Article

İşte Erdoğan'ın önündeki son anket sonucu

İşte Erdoğan'ın önündeki son anket sonucu
banner206

Ak Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, katıldığı canlı yayında partisinin oy oranlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"2023'TE YÜZDE 52.6'NIN ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2018 yılında yüzde 52.6 ile seçildiğini hatırlatan Dağ, "Cumhurbaşkanımız 2014 seçimlerini 51.8 ile kazandı, 2018'de 52.6 ile kazandı. 2023'te inşallah bu oyların üzerinde bir oyla Cumhurbaşkanımız, yeniden Cumhurbaşkanı seçilecek" diye konuştu.

"ANKETLER, PARTİLERİN KENDİ STRATEJİSİNİ BELİRLEMEK İÇİN YAPILIYOR"

Gündemdeki anketler hakkında da konuşan Dağ, şöyle devam etti: "Anket dediğimiz olay partilerde kendi önündeki stratejiyi ortaya koymak içindir. Evet orana bakılır ama oranın dışında da orada çaprazlarıyla, yaş aralığındaki elde edilen sonuçla, sosyoloji ile ilgili elde ettiği sonuçla her alan ile ilgili elde edilen sonuç göze alınır, bakılır. Buna bakarak bir strateji ortaya koyarsınız.

"6'LI MASADAN HEYECAN DOĞMASI MÜMKÜN DEĞİL"

6'lı masa birbirini sevmiyor. Toplantılarda ki yüz hallerine bakacak olursanız buraya neden oturduk der gibiler. Gündemden bir konu açılsa Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener birbirlerinden çok farklı şeyler söylerler. Birbirini sevmeyen bir masadan heyecan doğması imkan dahilinde değil." Haberler.com 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195