Title of a News Article

İYİ Parti Urfa Cephesine yeni bir isim

İYİ Parti Urfa Cephesine yeni bir isim
banner206

Şanlıurfa'da, muhalefet partisi İYİ Parti'de dün bir atama gerçekleşti. Tecrübeli avukat Benan Karakoyunlu, merhum babasının da bir dönem görev yaptığı İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda istişare üst kurulu hukuk ve adalet politikalarından sorumlu il başkan yardımcılığı görevine atandı.

Siyaset nabzının hızlı attığı bu son dönemlerde partilerde revizyon ve atama olayları sıkça yaşanıyor. Şanlıurfa'da da aynı şekilde devam eden değişim ve atamalar sonucunda İYİ Parti cephesinde bir atamanın gerçekleştiği öğrenildi. Geçtiğimiz Ağustos ayında hayatını kaybeden İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Aziz Karakoyunlu'nun avukat kızı Zübeyde Benan Karakoyunlu'nun ataması dün gerçekleşti.

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı Karakoyunlu'nun atamasının resmi dilekçesini kendi elleriyle taktim etti.

Durumu sosyal medya hesabında paylaşarak kamuoyuna ilan eden Çakmaklı şu ifadelerle Zübeyde Benan Karakoyunlu'yu tebrik etti;

"İl Başkan yardımcı görevini icra etmiş merhum Aziz Karakoyunlu abimizin emaneti, Zübeyde Benan Karakoyunlu istişare üst kurulu hukuk ve adalet politikalarından sorumlu il başkan yardımcılığı görevine atanmıştır! Aramıza hoş geldiniz başarılar dileriz!"

Karakoyunlu da aynı şekilde Başkan Çakmaklı'ya teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2022, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195