Yerel seçimlere bir kaç ay kala muhalefet partisi İYİ Parti'de istifa şokları yaşanıyor. Son olarak Şanlıurfa il Başkan Yardımcısı Av. Benan Karakoyunlu partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti Şanlıurfa cephesinde merkez Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye ilçe başkanları hem görevlerinden hemde partilerinden istifa ettiler.

Yaklaşık 1 ay önce İYİ Parti İl Başkanı Sadık Köroğlu görevinden istifa etmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından parti tüzüğü gereği mevcut yönetim fes edildi. İl Başkan Yardımcısı Av. Benan Karakoyunlu, Sadık Köroğlu'nun yönetiminde yer alıyordu. Yönetimin fes edilmesinin ardından başkan yardımcılığı düşen Karakoyunlu, bugün 2022 yılında katıldığı İYİ Parti'den bireysel olarak istifa ettiğini söyledi.

Karakoyunlu, istifasına ilişkin olarak yaptığı paylaşımda şunları ifade etti;

"Gelinen süreçte İyi Parti’nin gündeme geldiği konuların etik değerlerimle ve siyaset anlayışımla bağdaşmamasından ötürü mevcut görevimden ve parti üyeliğimden istifa ediyorum."

Denetimli serbestlikten yararlanan binlerce kişi yeniden suç işledi! Denetimli serbestlikten yararlanan binlerce kişi yeniden suç işledi!

Öte yandan İYİ Parti'nin Şanlıurfa İl Başkanlığı şuan Ali Arusoğlu yapıyor.

​​​​​​